Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Moderator] C3N

C3N

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Imię: Bartosz
Twój staż na forum: Ponad 3 lata
Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Tak, nie raz go poprawiałem.
Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Tyle ile potrzeba, żeby bajzel ogarnąć. W dni wolne więcej czasu, w dni pracujące mniej. 
Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Pół roku spędziłem na tej randze, nikt mnie nie widział, nikt mnie nie doceniał. Zapłakane noce, zasmarkane chusteczki, a człowiek wciąż trwał w nadziei, że kiedyś się to zmieni. Budziki ustawiałem, żeby zamykać tematy po 24 godzinach, bez minuty spóźnienia. Ogólnie ciężko było, ale ostatecznie mnie docenili. Co prawda wpływ na to mógł mieć fakt, że posypała się administracja, ale kto wie. Dalszą część historii większość zna. Miesiąc jako Juniorek, następnie Administrator do września. Od września Właściciel, do czasu, aż moje stosunki z tym głównym uległy delikatnemu pogorszeniu*.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Bo potem dostanę J@ i rezygnując dadzą mi w końcu legendę. 

Tak całkiem na poważnie - Ze względu na doświadczenie. Nie mam na myśli jedynie samej pracy jako moderator, ale znajomość sieci. Pewne wzory, zasady, schematy działań na tym forum były tworzone przeze mnie lub redagowane. Wiedziałem i nadal wiem jak ta sieć działa, pomimo mojego odejścia. Wierzę, że inni kandydaci będą dysponować znacznie większym wachlarzem wolnych godzin w ciągu dnia, natomiast bycie moderatorem to dla mnie ciut więcej niż nadawanie ostrzeżeń i zamykanie mało znaczących tematów na czas, przesiadując tu na siłę. Z tej rangi, nie z żadnej innej, można mieć taką szansę jaką miał Doki, adix, ja lub ForPerfect. Oczywiście tylko wtedy, gdy wagę tej rangi postrzega się w ten sam sposób co my. Moderator jest wizytówką sieci. Ma być również wsparciem zarówno dla społeczności jak i administracji. To nie robot od prostych zadań na forum. To człowiek, którego praca ma przynosić korzyści wszystkim, trzymając wszystko w pewnej harmonii. Bardzo słodkopierdząco i nieco wyniośle to opisuję, ale to dlatego, że piszę do Was z perspektywy osoby, która chciałaby być tak postrzegana oraz która patrzyła na tę rangę w taki sposób, będąc już na szczycie. Szybkie działanie jest ważne, nie próbuję w żaden sposób ujmować tym, którzy starają się w taki sposób pracować, ale koniec końców to nie prędkość działań jest oceniana i brana pod uwagę przy okazji okresowych awansów, a jakość tej pracy. Stąd niejednokrotnie ktoś się zawiódł podczas awansów. Tak jak i nieraz świeżo upieczony Junior Admin rezygnował po pewnym czasie, bo przerastała go skala obowiązków. Efektywność musi iść w parze z efektownością. Takiej osoby potrzebuje ta sieć na tej randze. Kiedyś moderatorów było wielu, można było z czego wybierać. Obecnie administracja się skurczyła, stąd wybór na tę rangę musi być konkretny, tak jak sam kandydat. Nieskromnie uznam, że wpisuje się w te kryteria. 

* delikatne pogorszenie - przestano mnie szanować i liczyć się z moim zdaniem, co doprowadziło do tymczasowego usunięcia plików forum, serwerów oraz sourcebans, do czasu wgrania kopii zapasowych, za co byłem odpowiedzialny.
Odpowiedzialny za zniszczenia rzecz jasna, nie wgrywanie kopii. 

• Donator

Nie sądziłem, że mówiłeś serio na CB.

Zdecydowanie najlepszy kandydat spośród całej reszty, odkąd pamiętam swoje obowiązki wykonywał zawsze bardzo dobrze. Nigdy nie odmawiał pomocy, a gdy był już na randze właściciela i było trzeba coś naprawić, (podam tu przykład anty rushu na OM #1) poświęcał większość o ile nie cały swój wolny czas na to, żeby to naprawić i nie mowa tu o kilku godzinach, tylko o kilku dniach. Uważam, że jeśli jakiekolwiek podanie ma zostać przyjęte to powinno to być podanie C3N'a.  

• Zasłużony

Kojarzę Cię praktycznie od początku mojego przyjścia sieć, wiele razy chciałeś mi pomóc gdy zaczynałem swoją przygodę na sieci, masz długi staż , dobrze wykonywałeś swoją robotę, doświadczenia Ci nie brakuje, jestem przekonany, że sobie poradzisz na TAK!

• Zasłużony

Spędziliśmy prawie 4 lata na tej sieci, oprócz jednego "odpału" nie pamiętam żeby były jakiekolwiek problemy z twoją osobą. Swoją pracę wykonywałeś odpowiedzialnie i nie stosowałeś faworki. Uważam, że jesteś jedną z osób dzięki której ta sieć dalej się utrzymuje na poziomie. Wprowadzałeś bardzo dobre zmiany na serwery i forum. Wiele razy mogłem liczyć na pomoc z twojej strony, wtedy kiedy byłeś opiekunem FFA1 czy administratorem, nigdy nie ignorowałeś naszych wiadomości i problem był rozwiązywany. Będąc adminem kilka razy pisałem  w sprawie obejrzenia demek i nie był to twój obowiązek, ale sprawdziłeś i napisałeś co o tym myślisz, za co bardzo szanuje. Podsumowując jesteś odpowiedzialny, rzetelny i uważam, że jesteś najlepszym kandydatem spośród tej całej gromady.   

Na TAK

• Zbanowany

Jednogłośna decyzja na naszym spotkaniu co do Twojej osoby. Witamy z powrotem. :coolpika:

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...