Donator nogal Opublikowano 3 Grudnia 2022 Donator Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Nick: nogal Imię: Jakub Wiek: 19 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/-nogal/ Staż na forum: Wystarczający Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?: Zależy od dnia, ale myślę, że 2h to takie minimum. Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?: Owszem Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?: Jeszcze jak Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?: Prawda Dlaczego właśnie Ty?: W sumie to nie wiem, chyba coś tam potrafię w te demka. Coś o sobie: Większość mnie raczej zna, a jak nie zna to pozna. SorryIWin , C3N , Texsass i 2 innych 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 5 Grudnia 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Mam nadzieję, że Twoje alter ego się nie obudzi i się nie zawiodę. Wiesz z czym się je UBT. Witamy z powrotem! Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl vesik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi