Zasłużony LolieZ Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 Imię: Mateusz Wiek: 18 Twój staż na forum: Aktywnie od ponad roku Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oczywiście Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Zależy od obowiązków. Staram się średnio z 5/6 h dziennie , ale tak jak wspomniałem zależy to od obowiązków i czasu jaki posiadam. Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Nie posiadam , lecz obowiązki moderatora są mi dobrze znane. Aktualnie jestem redaktorem i nie mam żadnego problemu w pracy na forum. Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?: Od dłuższego czasu staram się pokazać , że bardzo zależy mi na tej posadzie. Chciałbym brać czynny udział w rozwoju sieci jak i forum i staram się to pokazać poprzez moje zaangażowanie i dużą aktywność. Chciałbym spróbować swoich sił w roli moderatora, ponieważ jestem osobą o dużych ambicjach, która chcę piąć się w górę łapiąc doświadczenie, które potem przeistaczam w dobrą pracę. Jestem osobą bezkonfliktową i mam dobry kontakt z większością społeczności forum . Potrafię pracować w każdych warunkach i nie mam problemu z presją czasu. Wszystkie decyzje podejmuję po przemyśleniach i nic nie robię pochopnie. Pozdrawiam. cerq , vesik , Frosty i 3 innych 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 13 Grudnia 2022 Legenda Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Aktualnie chciałbym, abyś jeszcze bardziej skupił się nad rozwijaniem naszej redakcji. Wiem, że byś sobie poradził na randze moderatora, ale dzisiaj mamy trochę inny pomysł na grono moderatorów i administratorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi