Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Moderator] LolieZ

LolieZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Imię: Mateusz
Twój staż na forum: Aktywnie od ponad roku 
Oświadczasz znajomość regulaminu forum?: Oczywiście 
Ile czasu dziennie jesteś w stanie realnie poświęcić na forum: Zależy od obowiązków. Staram się średnio z 5/6 h dziennie , ale tak jak wspomniałem zależy to od obowiązków i czasu jaki posiadam.
Czy masz jakiekolwiek doświadczenie w roli moderatora?: Nie posiadam , lecz obowiązki moderatora są mi dobrze znane. Aktualnie jestem redaktorem i nie mam żadnego problemu w pracy na forum.
Dlaczego właśnie Ciebie powinniśmy wybrać?:  Od dłuższego czasu staram się pokazać , że bardzo zależy mi na tej posadzie. Chciałbym brać czynny udział w rozwoju sieci jak i forum i staram się to pokazać poprzez moje zaangażowanie i dużą aktywność. Chciałbym spróbować swoich sił w roli moderatora, ponieważ jestem osobą o dużych ambicjach, która chcę piąć się w górę łapiąc doświadczenie, które potem przeistaczam w dobrą pracę.  Jestem osobą bezkonfliktową i mam dobry kontakt z większością społeczności forum . Potrafię pracować w każdych warunkach i nie mam problemu z presją czasu. Wszystkie decyzje podejmuję po przemyśleniach i nic nie robię pochopnie. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
  • Legenda

Aktualnie chciałbym, abyś jeszcze bardziej skupił się nad rozwijaniem naszej redakcji. Wiem, że byś sobie poradził na randze moderatora, ale dzisiaj mamy trochę inny pomysł na grono moderatorów i administratorów.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...