Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina DR#1

Virtu4l

Rekomendowane odpowiedzi

• Stały bywalec

Nick: Virtu4l

SteamID: STEAM_1:0:445625382

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Virtu4l/51.75.34.126:27015/

Staż na serwerze: Na serwerze gram już prawie 4 lat, ale miałem przerwe od cs

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Dostałem 1 bana

Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już na tym serwerze adminem przez dłuższy czas i myślę że sobie radziłem

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak

Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam

Posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście

Mutacja [TAK/NIE]: TAK

Dlaczego właśnie Ty?: Przez ostatnie kilka tygodni gram na  serwerze dr i czesto sie zdarza ze, w godzinach popołudniowych i rano

gdy nie ma admina na serwerze trafi się jakiś kolega co strasznie nadużywa mikrofonu lub utrudnia rozgrywke

innym, i nie ma kto w takiej sytuacji temu zapobiec, a ja zazwyczaj gram w takich godzinach.

Kilka słów od siebie: Jestem Kuba mam 18 lat i mieszkam w szczecinie. Lubie grac jak i ogladac piłke nożną, 

w wolnym czasie gram na deathrunie. Moim idolem jest Jerzy Dudek, poniewaz byl bardzo dobrym piłkarzem

i ma fajne inicjały.

• Weteran

Jestem jak najbardziej na tak, fajna aktywność na serwerze, zawsze pomoże jeżeli ktoś ma jakiś problem ( oczywiście gdy na serwerze nie ma żadnego admina ). Aktywność na forum na +, duży staż jak i doświadczenie. Wydaje mi się ze dobrze spisał by się jako Admin!

• Zasłużony

Jak na razie odrzucam pograj jeszcze troche bo nie wiem, czy to nie będzie chwilowa zajawka. Zapraszam do napisania podania za tydzien.

Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez Ksetrus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...