Stały bywalec Virtu4l Opublikowano 5 Grudnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2022 Nick: Virtu4l Wiek: 18 SteamID: STEAM_1:0:445625382 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Virtu4l/51.75.34.126:27015/ Staż na serwerze: Na serwerze gram już prawie 4 lat, ale miałem przerwe od cs Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Dostałem 1 bana Doświadczenie w byciu adminem: Byłem już na tym serwerze adminem przez dłuższy czas i myślę że sobie radziłem Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Przez ostatnie kilka tygodni gram na serwerze dr i czesto sie zdarza ze, w godzinach popołudniowych i rano gdy nie ma admina na serwerze trafi się jakiś kolega co strasznie nadużywa mikrofonu lub utrudnia rozgrywke innym, i nie ma kto w takiej sytuacji temu zapobiec, a ja zazwyczaj gram w takich godzinach. Kilka słów od siebie: Jestem Kuba mam 18 lat i mieszkam w szczecinie. Lubie grac jak i ogladac piłke nożną, w wolnym czasie gram na deathrunie. Moim idolem jest Jerzy Dudek, poniewaz byl bardzo dobrym piłkarzem i ma fajne inicjały. AN3K , H9_ , Frosty i 6 innych 3 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Koyboyowy Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Często cię widzę na serwerze aktywność na forum jest całkiem okej i myślę że nadasz się na adma i jestem na TAK Virtu4l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran envohd Opublikowano 6 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jestem jak najbardziej na tak, fajna aktywność na serwerze, zawsze pomoże jeżeli ktoś ma jakiś problem ( oczywiście gdy na serwerze nie ma żadnego admina ). Aktywność na forum na +, duży staż jak i doświadczenie. Wydaje mi się ze dobrze spisał by się jako Admin! Virtu4l 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Jak na razie odrzucam pograj jeszcze troche bo nie wiem, czy to nie będzie chwilowa zajawka. Zapraszam do napisania podania za tydzien. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Ksetrus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi