Stały bywalec GoKu8 Opublikowano 6 Grudnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Nick: GoKu Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:0:579810184 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/goku/51.75.34.126:27015/ Staż na serwerze: 2 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: TAK Doświadczenie w byciu adminem: Już kilka razy byłem administratorem deathrun na tej sieci. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywnym graczem na serwerze. Chciałbym pomóc Adaminą utrzymać porządek. Kilka słów od siebie: Mam na imię Piotrek. Moim hobby jest piłka nożna oraz sztuki walki K1. Jestem osobą aktywną, cierpliwą, uczciwą oraz pomocną. Texsass , zywy , cerq i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik zywy Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Jestem na tak, ponieważ jest to odpowiednia osoba do pełnienia tej funkcji, bo jest aktywny na serwerze, a także udziela pomocy różnym graczom pomocy jak potrzeba. + Wiek + Staż + Składka Powodzenia 😉 GoKu8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team cerq Opublikowano 6 Grudnia 2022 UB Team Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 +wiek +doświadczenie +staż +składka +/- aktywność Byłeś już adminem na deathrun i sprawowałeś się dobrze, jesteś osobą chętną do pomocy oraz posiadasz przyzwoitą aktywność na serwerze. Jestem na Tak. GoKu8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Koyboyowy Opublikowano 6 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2022 Szczerzę nie spodziewałem się tego że pójdziesz wogóle na tego admina i sobie pomyślałem że wiele razy już byłeś adminem i radziłeś sobie z tym i jako ja mówię TAK! +Doświadczenie +Staż +Mikrofon GoKu8 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 7 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2022 (edytowane) Nie dawno ci zdjeli bana na podanie i odrazu piszesz na admina, wiec pograj jeszcze troche, żeby zdobyc zaufanie do ciebie. Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 7 Grudnia 2022 przez Ksetrus Texsass 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi