Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[UB Team] Dizzy

Dizzzy

Rekomendowane odpowiedzi

• Global Moderator

Nick:  Dizzy

Imię: Daniel

Profil steam: https://steamcommunity.com/id/DizzyKox/
Staż na forum: 1.5 roku
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?:  Tyle ile będzie trzeba, ostatnio znajduje wiecej czasu i ogarniemy.

Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?:  Posiadam 

Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?:  Jasne 

Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?:  Oczywiście 
Dlaczego właśnie Ty?:   Okej, zacznę od tego ze krótko minęło od mojej rezygnacji ale po kilku dniach namysłu przemyślałem ze odwaliłem pisząc rezygnacje, w tamtym momencie sporo sie podziało w moim zyciu prywatnym ale wszystko jakoś się ulożyło i chciałbym wrócić  na,,stare śmieci". Nie ukrywam ze ostatnio rozpatrzyłem demko mimo ze nie byłem juz w UBT ale myślę ze to pokazało ze dalej mi zalezy na Tym i chce tu wrócic do chłopakow pomagać i robić swoje, bo przez pół roku jak tu byłem nigdy nic sie nie działo i nigdy nie było ze mną problemów. Myślę tez ze się tutaj na ten moment dalej nadaje, nabrałem sporego doświadczenia i myślę ze mimo tej rezygnacji to administracja inaczej na to spojrzy i znów mi zaufają co do tego. 
Coś o sobie: Siemanko, nazywam się Daniel mam 18 lat i mieszkam w okolicach Katowic na Śląsku.  jestem osobą sumienną, odpowiedzialną, szczerą i ogarniętą. 

• Zbanowany

Kolejnej szansy nie będzie. Następnym razem się 3 razy zastanów zanim zrezygnujesz :classic:

Napisz do mnie na pw

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...