Global Moderator Dizzzy Opublikowano 8 Grudnia 2022 Global Moderator Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2022 Nick: Dizzy Imię: Daniel Wiek: 18 Profil steam: https://steamcommunity.com/id/DizzyKox/ Staż na forum: 1.5 roku Ile czasu dziennie możesz poświęcić na obowiązki UBT?: Tyle ile będzie trzeba, ostatnio znajduje wiecej czasu i ogarniemy. Czy posiadasz doświadczenie w roli UB Team?: Posiadam Czy masz doświadczenie w używaniu cheatów?: Jasne Czy masz doświadczenie w posługiwaniu się SourceBans?: Oczywiście Dlaczego właśnie Ty?: Okej, zacznę od tego ze krótko minęło od mojej rezygnacji ale po kilku dniach namysłu przemyślałem ze odwaliłem pisząc rezygnacje, w tamtym momencie sporo sie podziało w moim zyciu prywatnym ale wszystko jakoś się ulożyło i chciałbym wrócić na,,stare śmieci". Nie ukrywam ze ostatnio rozpatrzyłem demko mimo ze nie byłem juz w UBT ale myślę ze to pokazało ze dalej mi zalezy na Tym i chce tu wrócic do chłopakow pomagać i robić swoje, bo przez pół roku jak tu byłem nigdy nic sie nie działo i nigdy nie było ze mną problemów. Myślę tez ze się tutaj na ten moment dalej nadaje, nabrałem sporego doświadczenia i myślę ze mimo tej rezygnacji to administracja inaczej na to spojrzy i znów mi zaufają co do tego. Coś o sobie: Siemanko, nazywam się Daniel mam 18 lat i mieszkam w okolicach Katowic na Śląsku. jestem osobą sumienną, odpowiedzialną, szczerą i ogarniętą. Czochr4k , Piti , SorryIWin i 3 innych 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Kolejnej szansy nie będzie. Następnym razem się 3 razy zastanów zanim zrezygnujesz Napisz do mnie na pw Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Dizzzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi