Użytkownik Exo Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 (edytowane) Nick:Exo Wiek: 22 SteamID: STEAM_1:1:511298225 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Exo/51.68.135.111:27015/ Staż na serwerze: 2-3 miesięcy Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Tak sobie Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): na luzie Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: Szczerze nie wiem, po pracy oraz w wolne od pracy dni czesto mam ochote sie odmużdżyć i popykać na serwerku ale często widzę zero szacunku do starszych i jak te bachory zaczynają się wyzywać, więc trzeba im to trochę ukrucić. Kilka słów od siebie: Jestem miłym panem informatykiem któremu się nudzi w życiu i gra w csa .Większość serwera chyba mnie kojarzy jako bankomat z monetami . Edytowane 11 Grudnia 2022 przez Exo Texsass , UNLuckySpray , Rellik i 3 innych 4 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Luji Opublikowano 11 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Polecanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team cerq Opublikowano 13 Grudnia 2022 UB Team Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) Konto pod podanie, popraw aktywność na forum, nabij kilka postów i napisz podanie za tydzień. Twoje podanie zostało odrzucone. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 13 Grudnia 2022 przez cerq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi