Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Opiekun AWP] Sassan

Rimuru

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun Discord

Imię: Patryk

Profil Steam: ->TU<-

Staż na sieci: Od czerwca 2020

Aktywność na serwerze (link do GT): ->TU<-

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: Forum staram się przeglądać co jakiś czas więc jestem na bierząco. Na ts3 wpadam dość rzadko, a na discordzie siedzę ciągle.

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: Ogarnianie działu swojego serwera tz. Propozycje, skargi, podania, aktualizowanie listy adminów. Przyglądanie się administracji pod względem aktywności na serwerze jak i forum. Pomoc adminom w racie problemów.

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: To co powinien robić to wypisałem w obowiązkach. Na pewno nie powinien faworyzować graczy na serwerze ani adminów. Ogólnie to powinien dawać dobry przykład dla społeczności serwera

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Przydało by się zaktualizować regulamin serwera pod komendą !regulamin.

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Posiadam takowe

Dlaczego akurat Ty?: Byłem już opiekunem na tym serwerze i ogarniam co i jak, większość graczy mnie zna ( a jak nie to pozna ). Mam dobry kontakt z aktualnym drugim adminem.

Edytowane przez Sassan
Zmiana kolorów dla lepszej estetyki i czytelności

• Admin AWP NS+BH

Na Tak
+Staż na serwie
+Aktywność na forum
+No byłeś więcej razy opiekunem niż @  PonczekAWP NS+BHadminem 

No Patryczek nie jest to twój pierwszy raz wiec wiesz o co chodzi. Myślę że ponownie sprawdzisz się w tej roli 
Pozdrawiam!
 :aktimelek:

• Weteran

Plusy:

+ Aktywność

+ Doświadczenie 

+ Staż 

Minusów nie ma żadnych 😆

Użytkownik @  SassanAWP NS+BHma ogromne doświadczenie w byciu opiekunem. Jest lubiany wśród graczy.

Mam nadzieję, że ponownie sprawdzi się w roli opiekuna.

Podsumowując Jestem na TAK

Edytowane przez yeees

• Administrator

Miałeś już rangę opiekuna na tym serwerze, wiesz co i jak się robi mimo wszystko skontaktuję się z tobą jeszcze jutro co i jak odnośnie rangi i serwera. Witam z powrotem :D 

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...