Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 16 Grudnia 2022 Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 (edytowane) Imię: Patryk Wiek: 19 Profil Steam: ->TU<- Staż na sieci: Od czerwca 2020 Aktywność na serwerze (link do GT): ->TU<- Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: Forum staram się przeglądać co jakiś czas więc jestem na bierząco. Na ts3 wpadam dość rzadko, a na discordzie siedzę ciągle. Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: Ogarnianie działu swojego serwera tz. Propozycje, skargi, podania, aktualizowanie listy adminów. Przyglądanie się administracji pod względem aktywności na serwerze jak i forum. Pomoc adminom w racie problemów. Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: To co powinien robić to wypisałem w obowiązkach. Na pewno nie powinien faworyzować graczy na serwerze ani adminów. Ogólnie to powinien dawać dobry przykład dla społeczności serwera Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Przydało by się zaktualizować regulamin serwera pod komendą !regulamin. Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Posiadam takowe Dlaczego akurat Ty?: Byłem już opiekunem na tym serwerze i ogarniam co i jak, większość graczy mnie zna ( a jak nie to pozna ). Mam dobry kontakt z aktualnym drugim adminem. Edytowane 16 Grudnia 2022 przez Sassan Zmiana kolorów dla lepszej estetyki i czytelności Texsass , Ponczek , Dizzzy i 5 innych 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin AWP NS+BH Buhcer AWP NS+BH Opublikowano 17 Grudnia 2022 Admin AWP NS+BH Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Na Tak +Staż na serwie +Aktywność na forum +No byłeś więcej razy opiekunem niż @ PonczekAWP NS+BHadminem No Patryczek nie jest to twój pierwszy raz wiec wiesz o co chodzi. Myślę że ponownie sprawdzisz się w tej roli Pozdrawiam! Ponczek i Rimuru 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran yeees Opublikowano 17 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Plusy: + Aktywność + Doświadczenie + Staż Minusów nie ma żadnych 😆 Użytkownik @ SassanAWP NS+BHma ogromne doświadczenie w byciu opiekunem. Jest lubiany wśród graczy. Mam nadzieję, że ponownie sprawdzi się w roli opiekuna. Podsumowując Jestem na TAK Edytowane 17 Grudnia 2022 przez yeees Rimuru i Ponczek 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator VerSUS Opublikowano 20 Grudnia 2022 Administrator Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Miałeś już rangę opiekuna na tym serwerze, wiesz co i jak się robi mimo wszystko skontaktuję się z tobą jeszcze jutro co i jak odnośnie rangi i serwera. Witam z powrotem Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl yeees , Rimuru i Zjarany_Papa_Smerf 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi