Stały bywalec Kondi Opublikowano 20 Grudnia 2022 Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Nick: Kondi Wiek: 19 SteamID: STEAM_0:0:585569768 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Kondi/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: prawie 3 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: no zdarzyło się Doświadczenie w byciu adminem: byłem nie raz adminem na tej sieci Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): TAK Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: TAK Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: jestem doświadczonym adminem spędzam dużo czasu na serwerze lubie pomagać a czasami się dzieje że odpal jest lub ktoś drze buzie a nie ma admina to chciałbym reagować na to i żeby się przejmnie grało Kilka słów od siebie: Konradek z Lublina 19 lat młody ojciec lubie grać w cs na ffa1 ale wolalbym na only awp <3 Frank , Zjarany_Papa_Smerf , Fendees i 6 innych 1 2 2 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Frank Opublikowano 20 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) +staż +Doświadczenie +Wiek +/- zachowanie xD Ogólnie ode mnie masz tak, często Cię widzę, zna Cię praktycznie każdy, relacje masz z graczami chyba dobre xd z adminami już może inne, nie wiem jakie mają zdanie o Tobie, ale widzę, że nie sprawiasz problemów. Jesteś pozytywną osoba + jak już wspomniałeś byłeś adminem na tej sieci co jest na duży plus bo jednak znają Cię chłopaki xd Podsumowując dla mnie tak, ale moje zdanie ma tutaj najmniej znaczenia bo już mam łatkę przyklejona 😉 Pozdrawiam cieplutko wszystkich Edytowane 20 Grudnia 2022 przez Frank Kondi i Texsass 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ban na podania 0MEH Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ban na podania Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) +staż +Doświadczenie -kultura Edit: Piszesz podanie a po tym dostajesz mute za obrazę wypowiedziałem się z byt szybko. Na Nie Edytowane 20 Grudnia 2022 przez 0MEH Frank , Texsass i Czochr4k 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Kandydat na admina z gagiem na serwerze dzisiaj. Nie wygląda to dobrze jak coś. Texsass , 0MEH , Zjarany_Papa_Smerf i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 20 Grudnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 (edytowane) -kultura +aktywność +doświadczenie Cześć. Kolego złoty, piszesz podanie na admina i w ten sam dzień dostajesz gaga gdzie zgubiłeś głowę? Mimo,że piszesz kolejny raz podanie to z kultruą dalej nic się nie zmieniło,wulgaryzmy obelgi w stronę graczy itp. Dodam jeszcze,że wiele razy byłem świadkiem twoich głupich tekstów na chacie i jak widać dalej nic się nie zmieniło. Jestem na NIE. Edytowane 21 Grudnia 2022 przez Texsass Frank i Carolinæ 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 21 Grudnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 (edytowane) Patrząc na to że jednak trochę się znamy nawet najmniejsza cząstka mnie nie jest pozytywnie nastawiona co do tego abyś został adminem tego serwera . Kultura na - Zapytałem paru graczy z serwera jak oni to widzą tak jak się spodziewałem spora większość na - Do tego opinia adminów no cóż jest jak jest . Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 21 Grudnia 2022 przez R3E Neekeri , Morgoo , 0MEH i 1 inny 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi