Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina SURF + RPG

steZ

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran

Nick: steZ

SteamID: STEAM_0:0:547035341

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/steZ/51.68.135.111:27015/

Staż na serwerze:  około półtora roku licząc przerwy

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: nigdy

Doświadczenie w byciu adminem:  byłem kiedyś sporo adminem ponad pół roku na takim fajnym serwerku ale juz go nie ma wspominając to bardzo fajnie było i jeszcze pamiętam komendy z SMX ale jeżeli nie pamiętam czegoś postaram sobie przypomnieć

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  2/5 aktualnie ale przypomnę sobie na 5/5

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  tak mogę również w skinkach o ile się da oczywiście

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  tak

Posiadasz sprawny mikrofon?:  tak

Mutacja [TAK/NIE]:  tak

Dlaczego właśnie Ty?:  Ponieważ jestem bardzo asertywna osobą jak i ogarniętą i bardzo aktywy w porównaniu do innych administratorów będę codziennie na serwerze myślę że dziennie te 4/5 godzinek będę aktywny

Kilka słów od siebie:  Siemanko jestem Rafał z małej wioski nie ma co o tym gadać mam 17 lat chodzę do 3 klasy tech  lubię pograć w różne gierki wieczorkami jak i czasami nocami,  lubię psy jak i koty choć mam na koty uczulenie 🙂 ❤️

• Zasłużony

+wiek

+doświadczenie

-aktywność

-aktywność na forum

Mówisz że możesz poprawić aktywność administracji mając aktualnie 4 h na serwerze? Poza tym wklejony przez ciebie gametracker nie działa https://www.gametracker.com/player/stez/51.68.135.111:27015/ raczej ten jest poprawny ale nie mi oceniać. Nie widziałem cię ostatnio na serwerze a myśle że gram w miarę regularnie.

Osobiście na nie.

• Weteran

-aktywność

-konto stworzonre na forum tylko pod napisanie podania

Może i nie gram za dużo aktualnie bo mam te 16 godz ale czesto wmiare teraz wbijalem i nie widzialem cie ani razu ani nie kojarze

Niestety na nie

• UB Team

Konto pod podanie, zerowa aktywność na forum i zaledwie 4 godziny na serwerze.

Twoje podanie zostało odrzucone.
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 

podanieodrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez cerq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...