Weteran steZ Opublikowano 24 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2022 Nick: steZ Wiek: 17 SteamID: STEAM_0:0:547035341 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/steZ/51.68.135.111:27015/ Staż na serwerze: około półtora roku licząc przerwy Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: nigdy Doświadczenie w byciu adminem: byłem kiedyś sporo adminem ponad pół roku na takim fajnym serwerku ale juz go nie ma wspominając to bardzo fajnie było i jeszcze pamiętam komendy z SMX ale jeżeli nie pamiętam czegoś postaram sobie przypomnieć Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 2/5 aktualnie ale przypomnę sobie na 5/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak mogę również w skinkach o ile się da oczywiście Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jestem bardzo asertywna osobą jak i ogarniętą i bardzo aktywy w porównaniu do innych administratorów będę codziennie na serwerze myślę że dziennie te 4/5 godzinek będę aktywny Kilka słów od siebie: Siemanko jestem Rafał z małej wioski nie ma co o tym gadać mam 17 lat chodzę do 3 klasy tech lubię pograć w różne gierki wieczorkami jak i czasami nocami, lubię psy jak i koty choć mam na koty uczulenie 🙂 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 25 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 +wiek +doświadczenie -aktywność -aktywność na forum Mówisz że możesz poprawić aktywność administracji mając aktualnie 4 h na serwerze? Poza tym wklejony przez ciebie gametracker nie działa https://www.gametracker.com/player/stez/51.68.135.111:27015/ raczej ten jest poprawny ale nie mi oceniać. Nie widziałem cię ostatnio na serwerze a myśle że gram w miarę regularnie. Osobiście na nie. jolo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran jolo Opublikowano 25 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 -aktywność -konto stworzonre na forum tylko pod napisanie podania Może i nie gram za dużo aktualnie bo mam te 16 godz ale czesto wmiare teraz wbijalem i nie widzialem cie ani razu ani nie kojarze Niestety na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UB Team cerq Opublikowano 26 Grudnia 2022 UB Team Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 (edytowane) Konto pod podanie, zerowa aktywność na forum i zaledwie 4 godziny na serwerze. Twoje podanie zostało odrzucone. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 26 Grudnia 2022 przez cerq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi