Użytkownik 6najsik9 Opublikowano 25 Grudnia 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2022 SteamID: STEAM_0:1:519384536 Serwer: surf + rpg Data i godzina zdarzenia: 25.12.2022 14 +- Opis problemu: kupiłem kredyty przez !sklepsms i ich nie dostałem 😧 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Pytanie czy w trakcie zakupu monet byłeś na serwerze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik 6najsik9 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 no skoro kupiłem je przez !sklepsms to musialem byc na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany ForPerfecT Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zbanowany Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Przez sklep sms doładowujesz swoje konto w sklepie. Natomiast sam zakup monet musi się odbyć poza serwerem, bo ich nie otrzymasz. W sklepie widnieje informacja przy każdym zakupie monet/kredytów: Pamiętaj, aby przed kupnem Monet/Kredytów wyjść z serwera, gdy będziesz na serwerze to tych monet Ci nie doda. Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi