Weteran Frank Opublikowano 27 Grudnia 2022 Weteran Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: Frank Wiek: 23 SteamID: STEAM_0:0:512651504 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Frank/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: 3 miesiące Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Tak Doświadczenie w byciu adminem: Było się nie raz na tym stanowisku więc wiem co i jak. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4, pluginów wam nie napisze xd Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oczywiście Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Witam. Zacznę od tego , że spędzam na serwerze sporo czasu w różnych porach dnia i już nie raz jest sytuacja , że lata sporo odpaleńców i muszę się tiltować. Druga sprawa, umiem odróżnić cheatera i nie raz zgłaszałem wam osoby, które okazały się być odpalone. Składam to podanie by pomóc na serwerze, aczkolwiek wiem jakie macie do mnie nastawienie. Co do graczy to nie mam z nikim problemu, swego czasu z Papito były problemy, ale to minęło. Kilka słów od siebie: No to zacznijmy standardowo. Nazywam się Tomasz, mam 23 lata i jestem studentem 3 roku bezpieczeństwa wewnętrznego. Ulubiony sport to siatkówka, a w wolnej chwili przesiaduje u was na ffa 1 . Pozdrawiam Edytowane 27 Grudnia 2022 przez Frank Carolinæ , chikapu , cerq i 3 innych 4 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 +wiek +doświadczenie +aktywność +smx Byłeś adminem już wiec wiesz z czym to się je, wiec uważam że poradzisz sobie na spokojnie na tej randze. Jestem na Tak! Frank 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 27 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 Dobrze że napisałeś te podanie. Odkąd przyszedłeś na serwer to kojarzę cię za osobę ogarnięta, nie sprawiającą problemów i co najlepsze nie prowokującą. Pewnie niektórzy mają inne zdanie o Tobie, ale jestem z osób które mówią jak jest. Lubię cię jako gracza FFA, niekoniecznie twój gameplay z awp, ale przyda nam się ktoś taki jak Ty. Spędzasz mnóstwo czasu na serwerze i liczę na to że dostaniesz te rangi. +aktywność +doświadczenie +miły i raczej z każdym lubi się na serwerze (no dobra jest kilka wyjątków XD) Jestem na TAK Frank i Texsass 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 27 Grudnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) + kultrua + doświadczenie + aktywność - staż Cześć. Może i nie mamy jakiś super relacji lecz nie ma co ukrywać nadajesz się.Aktyność ogromna,kolejny twój miesiąc na serwerze i kolejna bardzo dobra aktywność .Kultura też na + spędzam trochę czasu na serwerze i nie widziałem żadnych prowokacji lub obraźliwych słów w stronę graczy.Doświadczenie posiadasz więc se poradzisz. Jestem na TAK Edytowane 27 Grudnia 2022 przez Texsass Frank 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 27 Grudnia 2022 V.I.P Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2022 (edytowane) Z racji na bardzo małą aktywność niektórych adminów przyjmuję Cię na okres próbny 2 tygodni. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 27 Grudnia 2022 przez R3E Ksetrus i Texsass 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi