Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

podanie by Frank

Frank

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran

Nick:  Frank

SteamID:  STEAM_0:0:512651504

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Frank/51.83.214.203:27015/

Staż na serwerze:  3 miesiące 

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Tak 

Doświadczenie w byciu adminem:  Było się nie raz na tym stanowisku więc wiem co i jak.

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4, pluginów wam nie napisze xd

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  Tak

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  Oczywiście 

Posiadasz sprawny mikrofon?:  Posiadam

Mutacja [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego właśnie Ty?:  Witam. Zacznę od tego , że spędzam na serwerze sporo czasu w różnych porach dnia i już nie raz jest sytuacja , że lata sporo odpaleńców i muszę się tiltować. Druga sprawa, umiem odróżnić cheatera i nie raz zgłaszałem wam osoby, które okazały się być odpalone.  Składam to podanie by pomóc na serwerze, aczkolwiek wiem jakie macie do mnie nastawienie. Co do graczy to nie mam z nikim problemu, swego czasu z Papito były problemy, ale to minęło. 

Kilka słów od siebie:  No to zacznijmy standardowo. Nazywam się Tomasz, mam 23 lata i jestem studentem 3 roku bezpieczeństwa wewnętrznego. Ulubiony sport to siatkówka, a w wolnej chwili przesiaduje u was na ffa 1 .

Pozdrawiam 

Edytowane przez Frank

• Zasłużony

+wiek

+doświadczenie 

+aktywność

+smx

Byłeś adminem już wiec wiesz z czym to się je, wiec uważam że poradzisz sobie na spokojnie na tej randze.

Jestem na Tak!

• Zasłużony

Dobrze że napisałeś te podanie.

Odkąd przyszedłeś na serwer to kojarzę cię za osobę ogarnięta, nie sprawiającą problemów i co najlepsze nie prowokującą. Pewnie niektórzy mają inne zdanie o Tobie, ale jestem z osób które mówią jak jest. Lubię cię jako gracza FFA, niekoniecznie twój gameplay z awp, ale przyda nam się ktoś taki jak Ty. Spędzasz mnóstwo czasu na serwerze i liczę na to że dostaniesz te rangi. 

+aktywność 

+doświadczenie 

+miły i raczej z każdym lubi się na serwerze (no dobra jest kilka wyjątków  XD) 

Jestem na TAK

• Wyróżniony

kultrua

doświadczenie

aktywność 

staż

Cześć.

Może i nie mamy jakiś super relacji lecz nie ma co ukrywać nadajesz się.Aktyność ogromna,kolejny twój miesiąc na serwerze i kolejna bardzo dobra aktywność .Kultura też na spędzam trochę czasu na serwerze i nie widziałem żadnych prowokacji lub obraźliwych słów w stronę graczy.Doświadczenie posiadasz więc se poradzisz.

Jestem na TAK

Edytowane przez Texsass

• V.I.P

Z racji na bardzo małą aktywność niektórych adminów przyjmuję Cię na okres próbny 2 tygodni.

Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki.

podanieprzyjete.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez R3E

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...