Opiekun FFA Only Mirage #1 Marek流魔 Opublikowano 31 Grudnia 2022 Opiekun FFA Only Mirage #1 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Nick: мαяєк流魔 Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:450741441 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/мαяєк流魔/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Około 2 lata Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Brak Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 2.5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Jest Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Na serwerze jestem praktycznie codzienie. Czesto zgałaszma osoby które sa odpalone na u@ Kilka słów od siebie: Cześć nazywam sie Marcin interesuje sie piłką nożna oraz grami komputerowymi Edytowane 31 Grudnia 2022 przez 💪Marek流魔 Texsass , Frank , Mikinov i 6 innych 4 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 31 Grudnia 2022 Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 + staż + aktywność + kultrua -/+ doświadczenie Cześć. Marek to jak najbardziej dobry kandydat na admina.Widzę cię codziennie na serwerze i nie widziałem żebyś sprawiał problemy,nie prowokujesz itp.Kultura na poziomie .Doświadczenie nie masz ale chętnie ci pomogę jakbyś czegoś nie wiedział,komend dużo nie ma, szybko załapiesz. Jestem na TAK. Neekeri , R3E , SorryIWin i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Neekeri Opublikowano 31 Grudnia 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2022 (edytowane) Czekałem aż w końcu napiszesz podanie a nawet cię namawiałem. Grasz na ffa od dawna wydaje mi się że dłużej niż dwa lata, ale mniejsza. Nie przypominam żebyś kiedykolwiek kogoś obrażał czy prowokował. Również nie przypominam sobie żebyś przez ten okres dostał mute/gaga. Za co ogromny plus, również jesteś bardzo rozpoznawalny na FFA i nikt się na ciebie nie skarży. Zawsze darzyłem cię szacunkiem, że +w i do przodu, cieszę się że napisałeś to podanie, bo jesteś jedną z tych osób które chciałem zobaczyć na rangach. Jako zwykły gracz stwierdzam, że dołożyłeś swoją cegiełkę do serwera, w koncu przegrane ponad 1k godzin na jednym nicku. +staż, aktywność +kultura +chęci Kilka razy otrzymałem od ciebie zgłoszenie i w 90% przypadków miałeś racje, także wierzę że dasz radę. W razię problemów pisz do mnie, a z chęcią ci pomogę. Na TAK! Trzymam kciuki! Edytowane 31 Grudnia 2022 przez Neekeri R3E , Texsass , SorryIWin i 1 inny 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V.I.P R3E Opublikowano 1 Stycznia V.I.P Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia (edytowane) Z racji iż niektórzy admini maja słabą aktywność to przyjmuję podanie, ale z okresem próbnym na 2 tygodnie. Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zgłoś się do @ Właściciel Siecilub @ Administrator w celu nadania rang i ewentualnego opłacenia składki. Z poważaniem, Administracja Cs-Porobieni.pl Edytowane 1 Stycznia przez R3E Marek流魔 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi