Weteran Rellik Opublikowano 2 Stycznia Weteran Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) Nazwa serwera: Surf + rpg Twój nick z gry: ❤ Rellik ❤ Nick oskarżonego: ♠altair♠ SteamID oskarżonego: STEAM_0:1:114496047 Data i godzina zdarzenia: od 17:21 do 17:52 02.01.23 Opis całej sytuacji: backtrack Dowody:http://661868.node44.pukawka.pl/dem-surf_gk_aim_dust2008_double_csgo-1672676489-1672678379.zip Kille na których najprawdopodobniej został użyty bt: 03:08 06:00 06:37 07:37 09:55 13:24 14:00(kill na mnie) 14:53 17:40 - w tej akcji nawet nie oddał strzału, tak jakby szukał przeciwnika celownikiem 25:13(podejrzane STRZAŁY w enemy) Edit, odp do altair: Po 1 nigdy nie posądziłem cie o bt na kosie jedynie z brońmi po 2 za miedzy innymi ten backtracking na kosie odrzucili ci na innej sieci odwołanie x2 a twoim argumentem obrony było że zwykły użytkownik ma dostęp do bansa +nat123 tez gra z kosy od lat i sam stwierdził że bt Ciekawe jest również to że na rozpoczęciu map jesteś totalnym gównem (nie obrażając cię), robisz reset csa i nagle jesteś totalnym godem jolo co z tego ze gram max 2 edycje, potrafię odróżnić zwykłego gracza od cheatera, a na surf+rpg grałem sporo tylko nie na tej sieci, a z natem tez znam sie już troche sporo 😛 Edytowane 3 Stycznia przez Rellik JaNoCoTy , zaxko , Losarence i 1 inny 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik altair Opublikowano 2 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) To tak na temat bt najlepiej nie się wypowiedzą osoby które grają z kosy np: @ NaraSo SURF+RPG,Колбаса1223,𝓹𝓽𝓪𝓼𝓲𝓮𝓺 jest ich więcej ale te nicki mi przyszły do głowy. 17:40 nie wiem czy wiesz ale ta gra polega na szukaniu kogoś celownikiem bo inaczej zabić się nie da. Tak od siebie to gram tryb surf+rpg z jakieś 5-6lat a z kosy to mam przegrane tak na oko z 1,5k godzin Na drugim serwerze dostałem bana przez to ze zaxko który ma tam opiekuna się spłakał ze kiedyś go zbanowałem za obraze czy coś takiego. ,,twoim argumentem obrony było że zwykły użytkownik ma dostęp do bansa'' tu chodziło o to ze nat do mnie pisał ze bana dostane i mineło z 2min i go mam bo on z zaxko to są kumple i mi go załatwił . Nat juz ci pisałem ze mogę wszystko udostępnić jakiekolwiek pliki co chcesz a potem wbić na serwer i grać tak jak zawsze gram. Mogę zrobić liva z telefonu jak odpalam pc a potem gram z kosy ja nie mam nic do ukrycia jestem otwarty na wszelakie sposoby by udowodnić ze nic nie mam Mówisz coś o godzinach ja mam ich przegrane 7500 z czego większość to surf, na 1600dpi i 2,50sensie wbiłem globala więc dziwne by było jakbym nie potrafił strzelać. A co do serwera hvh masz jakieś dowody bo pisać ze ktos grał na serwie hvh to każdy może a udowodnić to to coś innego jakieś demko czy coś ? Edytowane 3 Stycznia przez altair nat123 , Rellik , cerq i 2 innych 1 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 2 Stycznia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Nie oglądałem demek ale na surfach gram z altairem ~4-5 lat na różnych serwerach i wiem że ludzie którzy nie grają na tego typu serwerach nie mogą dokładnie ocenić jego gry. Na serwerach jest także inny tickrate więc wygląda to trochę inaczej. Według mnie jest on czysty ale nie jestem pewny w 100% bo ciężko na surfach dopatrzeć się bt czy autoknifa jeśli ktoś ogarnia. Najlepiej byłoby jeśli inni gracze również się wypowiedzieli i ocenili jego grę ze swojej perspektywy. Pozdro nat123 , cerq , Losarence i 1 inny 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik nat123 Opublikowano 2 Stycznia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia (edytowane) akcja anty-altairowska tf tf Dobra jako gracz kosy sie wypowiem skoro wspomniales jedyne co zaxko zrobil to sie dopytal czy to ty byles tym slynnym "altairem" latajacym na bt od wszechczasow zreszta na tamtej sieci ewidentnie waliles niektore kosy z duzego ms na bt, temu ban a tlumaczenie "sourcebansem", tym ze go zbanowales badz moimi "znajomosciami" z wyzsza administracja nie ma sensu xd POPRAWKA: zawolalem cie na serwa bo mial cie banowac a wyszedles xd Meh, surfy gram od wielu wielu lat, na tym koncie mam ponad 3k godzin samych surfow z czego 2k prawdopodobnie sa skupione wokol doswiadczenia z kosy i gry "na wyzszym poziomie" Backtracking czesto lubisz trafiac, zreszta nawet na demku co rellik rozpisal momentami strzelasz typowi w poprzednia pozycje, ktora mozna tlumaczyc "tickiem demka" (ktory wynosi 16 lub 32 w zaleznosci od sieci, obstawiam to 1) lecz pozniej nagle hitbox tego samego przeciwnika, ktory byl w locie juz znajdowal sie na jego prawdziwym, widocznym na demku ciele. Zreszta, z cheatami mam stycznosc od wielu wielu lat, sam testowalem, sam pisalem wszelakie lua/js czy inne skrypty do nich. Również testowałem różne opcje na tureckim surfie, typu wlasnie triggerbot, norecoil (tak szcerze strzelalem podobnie do ciebie). faktycznie 17:40 totalnie nietrafne w tym przypadku, niektore akcje tez takie +- A jeśli chodzi o twoje doświadczenie z kosy bo tak sie powołujesz na tych co z niej grają -na poczatku roku keydrop cie lewym kosowal, takze nie wiem czy taki wybitny z niej jestes, ale nagle wrociles do niej i wielki pogromca sie zrobil -parku gra z kosy od wielu lat, jak na tej sieci byl SURF+KLASY gral on tam non-stop (i tez uwaza ze masz bt + norecoila) -oyusu tez gra z niej od wielu lat, kiedys gral na autoknife i backtrackingu (zreszta sam wiesz to najlepiej) oraz dalej utrzymuje iz uzywasz backtrackingu -dzako juz troche emeryt tez utrzymuje iz masz backtracking i cie nie szanuje tak samo jak reszta -tusiek grajacy z kosy od lat jest przekonany wobec twojego backtrackingu, I tych osob nawet o wypowiedz prosic nie trzeba, dobrze ich znam i wiem co o nim mysla, zreszta tusiek czesto byl przez ciebie omijany jesli tylko sie dalo. +rok temu miales top 24 na hvh, a jak ci to tera znowu napisalem to ty tylko "spoko a bialko masz" (nick przekopiowalem by wiedzial ze na pewno o nim mowa) @ altair hvh i demka? żartujesz? jasne przegląd od startu kompa, juz ci pisalem ze to tak nie dziala + skargi sa za backtracking a nie aima Wywalisz cheaty i pokażesz skilla, tym razem pewnie bez bt i na tym sie zakonczy xD gz ze pare lat temu miales globala, a teraz znowu walisz backtracki i umiesz strzelac jak ty to piszesz ranga -> mge Pan global 7.5k hrs hihi +aktualnie gram na tym samym dpi oraz sensitivity a jakos nie strzelam backtrackow, chetnie sie naucze +naucz mnie grania na 50% loss totalnie bez lagow, tak jak to robiles 31 grudnia, ponieważ jak mam 2/3% to sie tepam po mapie co chwile @ jolotutaj mowa o backtrackingu a nie pokazie skilla, zapraszam sie doedukowac odnosnie nazw cheatow, nie wiem jak cie na admina wzieli (zreszta nie umiesz nawet pisac poprawnie) @ jolorellik jest z innych sieci, altair jest z innych sieci, swiat sie nie kreci wokol cs-porobieni daj sobie na spokoj Edytowane 3 Stycznia przez nat123 NaraSo , cerq , vesik i 2 innych 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran jolo Opublikowano 3 Stycznia Weteran Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Tak szczerze gram już na tym serwerze dobre pare lat i altair gra od kąd pamiętam myśle ,że jeśli miał by dostać bana to już dawno by go dostał.Szczerze mówiąc to nawet nie gra jakoś zaskacująco dobrze Np.Naraso wydaje mi sie że gra lepiej ale to nie ważne po prostu myśle ,że sie tego wyuczył w ciągu paru lat i ma te umiejętności. Edit:skarge pisze relik który gra na tym serwerze max 2 edycje więc skoro go nie znasz to nie powinieneś sie wypowiadać nat123 , Rellik , zaxko i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Jacob Opublikowano 3 Stycznia Legenda Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia blokuje żeby nie było spamu jakiegokolwiek. @ UB Team róbcie swoje nat123 , Frosty i Rellik 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Global Moderator Dizzzy Opublikowano 3 Stycznia Global Moderator Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Za mało dowodów niestety Dziękujemy za zgłoszenie! Gracz przez Ciebie wskazany był niewinny bądź nie podałeś wystarczających informacji w zgłoszeniu. Z poważaniem, Administracja CS-Porobieni.pl nat123 , Mikinov , NaraSo i 5 innych 4 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi