Donator richi Opublikowano 23 Maja Donator Udostępnij Opublikowano 23 Maja Nick: richi Wiek: 22 SteamID: STEAM_0:0:139328704 Link do GameTracker: GameTracker.com : Player Page for Richi Staż na serwerze: Kilka miesięcy Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Jo ni miałem Doświadczenie w byciu adminem: Doświadczenie jest z przeszłości. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 3/5, zresztą po to są "ściągi". Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Oczywiście, że tak. Oświadczasz znajomość regulaminów?: Pewnie! Posiadasz sprawny mikrofon?: Jak najbardziej! Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Osoba bezkonfliktowa oraz wyrozumiała przyda się każdej ekipie, doświadczenie jakieś już jest oraz pogrywam praktycznie codziennie na serwerze, także problemów nie sprawiam, a wręcz jest nitka śmieszków ;> Kilka słów od siebie: Zawsze celowałem w tą górną półkę, na pewno nikt nie pożałuje pozytywnej decyzji. Neekeri , Flxshbxck_ , Texsass i 2 innych 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec Konewa Opublikowano 23 Maja Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 23 Maja 7 maja powitanie na sieci, 23 maj podanie na admina. nikt cie nie zna i taki zwykly czerwony ziutek nie oceni Ciebie z samego forum bo jedyne co zrobiłeś to 100 wrzuciles xd jezeli by nie patrzyli na forum to spk ale ja nie dostalem sb admina bo wyzywalem jakis cieciow na sh -doswiadczenie -aktywnosc no codziennie to sb nie pogrywasz dwu czy trzy dniowe przerwy to raczej nie codziennie, jezeli chodzi o doswiadczenie to z checia chcialbym poznac twoją wyboistą sciezke na tle bycia adminem na nie posiedz sb chwile i daj sie poznac Texsass 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Flxshbxck_ Opublikowano 23 Maja Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 23 Maja +Doświadczenie, +Aktywność (Nie każdy jest w stanie poświęcić cały swój wolny czas na serwer.) +Wiek +Dojrzałość -Aktywność na forum -Staż na forum Jestem na TAK. Aktualnie jest mało AKTYWNYCH adminów na FFA#1 oraz liczą się chęci, do tego wydaje się miły oraz potrafi zachować kulturę na serwerze. Texsass , SorryIWin , C3N i 3 innych 1 1 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony Texsass Opublikowano 23 Maja Wyróżniony Udostępnij Opublikowano 23 Maja (edytowane) -/+ zachowanie - aktywność - forum + doświadczenie Cześć! Ostatnio znów mogłem zawitać na ffa i co nie co mogę się wypowiedzieć.Zachowanie masz w miarę poprawne sęk w tym,że strasznie nadużywasz mikrofonu z czego wynikają różne nieprzyjemne sytuacje min. jakieś zaczepki do innych graczy lub podobne typu rzeczy.Aktywność słaba jak na to,że to już jest normalnie napisane podanie a nie w "szybkiej rekrutacji" gdzie to wymagania są nieco mniejsze.Co do forum to tak jak napisał @ Konewaforum już nie jest tak wymagane lecz ty kumpel masz tylko 7 postów z czego 1 to podanie a 3 to darowizna. Jestem na NIE. ps @ aim.noobaktywność adminów jest w porządku a nawet czasem potrafi być 2/3 adminów w tym samym czasie przez dobre kilka map. Edytowane 23 Maja przez Texsass Konewa , Flxshbxck_ , Neekeri i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Marek流魔 Opublikowano 24 Maja Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Maja (edytowane) Na razie podanie odrzucam, daj się bardziej poznać graczom na serwerze i popracuj nad swoich zachowaniem oraz przypomnij sobie podstawowe komendy admina. PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Edytowane 24 Maja przez Marek流魔 Texsass 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi