Użytkownik Jacobbb Opublikowano 8 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Nick: Jacobbb Wiek: 15 SteamID: STEAM_0:0:563422112 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.68.135.111:27015/top_players/?query=Jacobbb Staż na serwerze: +/- 5 lat z przerwami Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Niestety tak Doświadczenie w byciu adminem: Na serwerach cs:go łącznie na 3 serwerach byłem adminem Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 z tym rconem to z 7/8 podstawowych komend potrafię Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Jasne Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak oświadczam że zapoznałem się z regulaminem Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Nie, ale nie piszczę jak opona Dlaczego właśnie Ty?: 1. Mam spore doświadczenie jako admin 2. Jestem miły i nie roztrzepany 3. Wiem co się dzieje i co zrobić w danym momencie 4. Reaguje od razu jak ktoś się wyzywa lub łamie regulamin serwera 5. Nie jestem dziecinny jak na swój wiek jestem dojrzały ale nie mi to oceniać. 6. Nie nad używam mikrofonu bo wiem że komuś może to przeszkadzać w rozgrywce. 7. Znam dobrze regulamin. 8. Chciałbym utrzymać porządek na serwerze żeby można grać bardziej komfortowo Kilka słów od siebie: Jestem Maks mam 15 lat jestem osobą kreatywną, pewną siebie , odważną, nie roztrzepana i aktywną fizycznie. Uprawiam 2 sporty: Koszykówka, Zapasy od czasu do czasu mam jakieś zawody na które wyjeżdżam Edytowane 8 Lipca przez Jacobbb Ksetrus , cerq , rekapapieza i 5 innych 1 3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Ksetrus Opublikowano 8 Lipca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Lipca - aktywność - kultura -znajomość regulaminu jestem na nie, nie umiesz się zachować na serwerze, wiec ktoś taki nie powinien zostać adminem, bo admin powinen pokazywać przykład innym gracza. Popracuj na zachowaniem i potem pisz podaniem i piszesz ze znasz regulamin ale jakoś tego nie widać jak zaczynasz wyzwać druga osobę żeby się zabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekapapieza Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Czy to nie ty 2 dni temu mi pisałeś *DEAD* [Gracz]Jacobbb : nie wiem *DEAD* [Gracz]Jacobbb : k**wa *DEAD* [Gracz]Jacobbb : takie osoby zniechecaja do prowadzenia dalszej rozgrywki *DEAD* [Gracz]Jacobbb : wieczesław kurwo kys *DEAD* [Gracz]Jacobbb : i rodzina też [Gracz]Wiaczesław Mołotow : nie placz *DEAD* [Gracz]Jacobbb : zniechecasz graczy do prowadzenia rozgrywki na tym serwrze *DEAD* [Gracz]Jacobbb : zabij sie -kłamiesz -brak kultury -latwo cie wyprowadzić z równowagi Kategorycznie na nie maksiu Texsass i Jacobbb 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbanowany StiCo Opublikowano 8 Lipca Zbanowany Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) Jestem na nie -wiek -kultura -mała aktywność -aktywność na forum -brak mutacji -toxic Reasumując jesteś mało aktywny nigdy nie słyszałem abyś komuś pomagał czy zgłaszał cziterów + miałeś 2 dni temu gag za wyzywanie rodziny i życzenia śmierci. NAURA Edytowane 8 Lipca przez StiCo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran jolo Opublikowano 8 Lipca Weteran Udostępnij Opublikowano 8 Lipca jestem na NIE -AKTYWNOŚĆ -nigdy nie widzialem cie oprócz na tej edycji przez te PIĘĆ lat -kłamiesz w podaniu -nie znasz regulaminu nagminnie go łamiesz -jesteś bardzo nie miły nigdy nie słyszałem żebyś komuś kiedykolwiek pomagał a i jeszcze konto pod podanie zero aktywności na forum ani wogle nie angażujesz się w serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Lenato SadBoy Opublikowano 8 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca -Nie znasz regulaminu -Nie jesteś aktywny -Brak kultury Moim zdaniem osoby takie jak ty nie powinny zostać adminem. Notorycznie łamiesz regulamin. Na serwerze widziałem cię raz od 2 edycji. Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik perszing 740 Opublikowano 8 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Lipca (edytowane) a więc tak nigdy nie byłem na tym serwerze ale: - aktywność: Minutes Played: 697 nawet nie masz 25h - brak kultury osobistej napisałeś że jesteś miły choć 2 dni temu koledze zyczyłeś śmierci - kłamiesz w podaniu - konto pod podaniem i w ogóle nie angażujesz się na forum - wiek - brak mutacji Aktualnie jestem na nie popraw swoją aktywność na serwerze jak i na forum oraz popracuj nad swoim zachowaniem zachowaniem pozdrawiam Edytowane 10 Lipca przez perszing 740 Jacobbb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Boguś420 Opublikowano 12 Lipca Donator Udostępnij Opublikowano 12 Lipca PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi