Redaktor Mlody Jezyk Opublikowano 8 Lipca Redaktor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Nick: Młody Jeżyk Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:0:550546772 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/Młody Jeżyk/145.239.236.13:27125/ Staż na serwerze: Gram krótko ale to przez to ze mój stary serwer upadł i szukam nowości. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie. Doświadczenie w byciu adminem: Jak już wspomniałem wyżej byłem adminem ale serwer został sprzedany przez właściciela. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Jak bedzie się przyjemnie grało to jak najbardziej. Oświadczasz znajomość regulaminów?: Jasne. Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Jak już wspominałem wiem jak zarządzać serwerami, jestem w stanie poświęcić około 10 godzin na serwerze dziennie. Kilka słów od siebie: Mam na imie Kuba lubie grać w piłke nozna i kosza. Chodze do techniku o profilu informatycznym. Lubie też spotykać sie z ziomeczkami i grać w cs go. Majke7 FFA#2 , daemon , Komarito i 3 innych 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BenT23 Opublikowano 9 Lipca Weteran Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Chyba wiadomo czemu to odrzucam (dopiero zacząłeś grać i konto nowe na forum i już składasz podanie ) Pozdrawiam z rodzinką PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi