Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina FFA#1

Rekomendowane odpowiedzi

• Weteran

Nick: ♪ ♩ ♪

SteamID: STEAM_1:1:189967804

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/♪ ♩ ♪/51.83.214.203:27015/

Staż na serwerze:  krótki leć naprawde aktywnym graczem jestem.

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Nie

Doświadczenie w byciu adminem:  Tak zmieniam platforme z powodu toksycznego podejścia do ludzi.

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  4

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  OK

Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak

Mutacja [TAK/NIE]:  Tak

Dlaczego właśnie Ty?:  Ponieważ jestem regularnie grajacym graczem na waszym serwerze i posiadam doświadczenie sprawowywaniu obowiązków administratora na FFA .

Kilka słów od siebie:  Miły aktywny gracz na waszym serwerze FFA/Mirage1. Bez problemowy i kulturalny. Pochodzę z Warszawy pykam sobie w cska już 6lat i posiadam doświadczenie :P  Aktywny wieczorami do póznych godzin ( kiedy jest najwiecej oszustów na serwerze a administracji brak )

Pozdrawiam osobę sprawdzająca te podanie :p

♪ ♩ ♪.png

• Redaktor

+GT

+SMX

+Pomocny

+Wiek

+Dojrzałość
-Staż

Według mnie jesteś bardzo dobrym kandydatem na admina! 

Jesteś bardzo aktywny na serwerze, ale grasz mało dni, co nie zmienia faktu, że jestem zdecydowanie na TAK

• UB Team

Na Tak

+ sm

+ wiek

+ wydajesz się ogarnięty 

+ pomocny 

+ często zgłaszasz trafnie graczy, którzy używają wspomagaczy

- gt lekko do poprawy, bo jesteś w miarę nowym graczem na serwerze, ale patrząc na to ile godzin dziennie na nim spędzasz szybko go poprawisz  

• Zasłużony

Zbyt szybkie podanie według mnie, daj się poznać ludziom. Nie kojarzę twojego nicku, nie widzę żebyś się wyróżniał. Pograj trochę na serwerze, porób coś na forum i napisz za jakiś czas. Za szybko żebyśmy mogli coś o tobie powiedzieć.  Widzę, że co niektórzy przyjęli by tutaj każdego na admina. Raptem czwarty dzien na serwerze xd

Aktualnie jestem na NIE.

• Wyróżniony
Opublikowano (edytowane)

+doswiadczenie

+aktywnosc

+pomocny jak i ogarniety.

Czesc!.

Aktywnosc bardzo dobra jak na tak krotki okres,ale wiadomo to tylko 4 dni i wszystko moze sie zmienic,lecz patrzac rowniez  na to,ze sa wakacje a ty potrafisz znalezc tak duzo czasu na serwer to rowniez + .Jak wiadomo od dawna z adminem checi do grania sa wieksze wiec mam nadzieje,ze aktywnosc nie bedzie malala z dnia na dzien a wrecz przeciwnie,recz biorac aktywnosc na +.Pare razy mi zglaszales ludzi na u@ i byli to osoby z cheatami,do tego dochodzi doswiadczenie i moim zdaniem to wystarczy.

Jestem na TAK.

ps. @  Neekeri FFA#1 jak twoje gt wyglada takimage.png.29c8b98de5f9624dff74148c7d32b387.pnga ziomek gra od 4 dni to ciezko zebys go widzial lub sie tobie wyroznial.Do tego osoby ktore sie wypowiedzialy czesto przesiaduja na serwerze i go znaja czy kojarza,dlatego taka a nie inna opinia a nie jak ty to powiedziales "Widzę, że co niektórzy przyjęli by tutaj każdego na admina." + "Za szybko żebyśmy mogli coś o tobie powiedzieć"  kumpel,mow za siebie.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Texsass

• Legenda

Admini serwera są za przyjęciem Cię, a to już duży sukces. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedziesz. Jeżeli będziesz miał pytania, pisz śmiało do mnie albo do adminów, chętnie pomożemy. Powodzenia!

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE PRZYJĘTE
Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...