Redaktor Flxshbxck_ Opublikowano 9 Lipca Redaktor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca "NAZNACZONY: CZERWONE DRZWI" W ostatnim rozdziale przerażającej sagi rodziny Lambertów, filmie „Naznaczony: Czerwone Drzwi” powraca oryginalna obsada. Aby raz na zawsze pozbyć się demonów, Josh (Patrick Wilson) i Dalton, który jest w collegu (Ty Simpkins) muszą zmierzyć się z mroczną przeszłością swojej rodziny oraz mnóstwem nowych i jeszcze bardziej przerażających strachów, które czyhają za czerwonymi drzwiami. ZWIASTUN Macie zamiar pójść do kina na "Naznaczony: CZERWONE DRZWI"? monster , OGGY FFA#1 i k1edro 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec k1edro Opublikowano 9 Lipca Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 9 Lipca Po obejrzeniu zwiastunu, stwierdzam że nie siada mi i raczej nie obejrzę xd Flxshbxck_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun AWP NS+BHOP monster Opublikowano 10 Lipca Opiekun AWP NS+BHOP Udostępnij Opublikowano 10 Lipca sam nie wiem, czy warto to oglądać mhm? może kiedyś pójdę Flxshbxck_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Only Mirage#1 OGGY FFA#1 Opublikowano 10 Lipca Admin Only Mirage#1 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca mam zamiar obejrzeć ale nie wiem czy w kinie czy dopiero jak pojawi się w internecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Maciek 2k23 Opublikowano 12 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Wydaje mi sie ze sa lepsze filmy i szkoda czasu na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik salokiN Opublikowano 12 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Lipca wydaje się straszny więc nie oglądam takich filmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi