Redaktor Flxshbxck_ Opublikowano 11 Lipca Redaktor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Nick: Flxshbxck_ Wiek: 15 SteamID: STEAM_0:1:562142877 | PROFIL STEAM Link do GameTracker: KLIK Staż na serwerze: Pierwszy raz 2018 jakoś ale tak, że grać regularnie to od tamtego roku. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Spore, bo byłem adminem DRki od Lutego ale miesiąc temu zrezygnowałem + teraz jestem adminem FFA#3. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Nie jestem w stanie Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oczywiście, że tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Przechodzę Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jest sporo adminów, którzy i tak mało grają a wieczorami na serwerze jest mocny młyn. Mam spore doświadczenie, dzięki czemu wam pomogę więc myślę, że się nadaje Kilka słów od siebie: Jestem Mateusz mam 15 lat, mieszkam w woj. Pomorskim oraz lubię chodzić na siłownie i grać w Piłkę Nożną Buhcer AWP NS+BH , nogal , k1edro i 8 innych 1 1 1 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Filuxikk Opublikowano 11 Lipca Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) 1 godzinę temu, Flxshbxck_ napisał(a): Nick: Flxshbxck_ Wiek: 15 SteamID: STEAM_0:1:562142877 | PROFIL STEAM Link do GameTracker: KLIK Staż na serwerze: Pierwszy raz 2018 jakoś ale tak, że grać regularnie to od tamtego roku. Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Spore, bo byłem adminem DRki od Lutego ale miesiąc temu zrezygnowałem + teraz jestem adminem FFA#3. Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4/5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Nie jestem w stanie Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oczywiście, że tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Przechodzę Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jest sporo adminów, którzy i tak mało grają a wieczorami na serwerze jest mocny młyn. Mam spore doświadczenie, dzięki czemu wam pomogę więc myślę, że się nadaje Kilka słów od siebie: Jestem Mateusz mam 15 lat, mieszkam w woj. Pomorskim oraz lubię chodzić na siłownie i grać w Piłkę Nożną JESTEM NA TAK Ponieważ: +mily ,kulturalny +aktywny na serwerze +doświadczony +często zgłaszał cheaterow +pomaga gracza , podpowiada Serwer potrzebuje aktywnych adminów z powodu małej aktywności ( moja nieobecność jest przez skradzione konto i czekam na informacje od steam) Edytowane 11 Lipca przez Filuxikk Flxshbxck_ i R3E 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec k1edro Opublikowano 11 Lipca Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 11 Lipca (edytowane) No nie wiem, jak dla mnie widać tutaj pchanie się w rangę po to żeby potem z niej zrezygnować xd +doświadczenie +kulturalny - gt, Minut gry: 1033. Jak dla mnie nie jest to zbyt dużo czasu na serwerze, nie wiem czy widzicie, ale to jest kolejna osoba która pisze podanie mając 1h minut, pozwoliliście jednej i teraz będzie coraz więcej CZAS GRACZA • MINUTY GRY tutaj możecie spojrzeć na dni serwera na którym jest ranga admina: (FFA3) CZAS GRACZA • MINUTY GRY Czy nie wygląda wam to trochę na pisanie podania a następnie rezygnacja z ffa3? -Składka Koniec z końców jestem na nie, masz rangę redaktora i admina ffa3, powinieneś na serwer poświęcać czasu trochę więcej jeśli zgłosiłeś się do pilnowania go. Oczywiście nie oznacza to że nie możesz nigdzie indziej grać ;) Pozdrawiam Edit: oczywiście wyraziłem swoją opinie na tą sytuacje, nie zamierzam nikogo ''urazić'', h@ i tak ma ostanie słowo. dodałem tylko swoje zdanie żeby było spojrzenie na inną stronę. Edytowane 11 Lipca przez k1edro x Filuxikk , forxst , Texsass i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Nappy Opublikowano 11 Lipca Weteran Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Ja jestem na TAK może i ma na gt tylko 5 dni aktywności lecz porównując te podanie do poprzedniego to @ Flxshbxck_jest już znany i zaufany na sieci patrząc na rangi jakie posiada Flxshbxck_ , R3E i Filuxikk 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda SorryIWin Opublikowano 11 Lipca Legenda Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Wraz z @ Marek流魔 podjęliśmy decyzję przyjąć Cię na okres próbny 2 tygodni w celu poprawienia aktywności. Powodzenia! PODANIE PRZYJĘTE Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek. Flxshbxck_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi