Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina FFA#1 - Flxshbxck

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor

Nick: Flxshbxck_

SteamID: STEAM_0:1:562142877 PROFIL STEAM

Link do GameTracker: KLIK

Staż na serwerze: Pierwszy raz 2018 jakoś ale tak, że grać regularnie to od tamtego roku.

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Nie

Doświadczenie w byciu adminem: Spore, bo byłem adminem DRki od Lutego ale miesiąc temu zrezygnowałem + teraz jestem adminem FFA#3.

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  4/5

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Nie jestem w stanie :dobani:

Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oczywiście, że tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Mutacja [TAK/NIE]: Przechodzę

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jest sporo adminów, którzy i tak mało grają a wieczorami na serwerze jest mocny młyn. Mam spore doświadczenie, dzięki czemu wam pomogę więc myślę, że się nadaje :jasperSpoko: 

Kilka słów od siebie: Jestem Mateusz mam 15 lat, mieszkam w woj. Pomorskim oraz lubię chodzić na siłownie i grać w Piłkę Nożną :taktak:

• Weteran
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Flxshbxck_ napisał(a):

Nick: Flxshbxck_

SteamID: STEAM_0:1:562142877 PROFIL STEAM

Link do GameTracker: KLIK

Staż na serwerze: Pierwszy raz 2018 jakoś ale tak, że grać regularnie to od tamtego roku.

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:  Nie

Doświadczenie w byciu adminem: Spore, bo byłem adminem DRki od Lutego ale miesiąc temu zrezygnowałem + teraz jestem adminem FFA#3.

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  4/5

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Nie jestem w stanie :dobani:

Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oczywiście, że tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Mutacja [TAK/NIE]: Przechodzę

Dlaczego właśnie Ty?: Ponieważ jest sporo adminów, którzy i tak mało grają a wieczorami na serwerze jest mocny młyn. Mam spore doświadczenie, dzięki czemu wam pomogę więc myślę, że się nadaje :jasperSpoko: 

Kilka słów od siebie: Jestem Mateusz mam 15 lat, mieszkam w woj. Pomorskim oraz lubię chodzić na siłownie i grać w Piłkę Nożną :taktak:

JESTEM NA TAK 

Ponieważ:

+mily ,kulturalny 

+aktywny  na serwerze 

+doświadczony

+często zgłaszał cheaterow

+pomaga gracza , podpowiada 

Serwer potrzebuje aktywnych adminów  z powodu małej aktywności ( moja nieobecność jest przez skradzione konto i czekam na informacje od steam)

thumb.png.d565b577776c06083a45a775a00e8044.png

Edytowane przez Filuxikk

• Stały bywalec
Opublikowano (edytowane)

No nie wiem, jak dla mnie widać tutaj pchanie się w rangę po to żeby potem z niej zrezygnować xd

+doświadczenie

+kulturalny 

- gt, Minut gry: 1033. Jak dla mnie nie jest to zbyt dużo czasu na serwerze, nie wiem czy widzicie, ale to jest kolejna osoba która pisze podanie mając 1h minut, pozwoliliście jednej i teraz będzie coraz więcej 

CZAS GRACZA • MINUTY GRY

player_time.php?nameb64=Rmx4c2hieGNrXw%3

tutaj możecie spojrzeć na dni serwera na którym jest ranga admina: (FFA3)

CZAS GRACZA • MINUTY GRY

player_time.php?nameb64=Rmx4c2hieGNrXw%3

Czy nie wygląda wam to trochę na pisanie podania a następnie rezygnacja z ffa3?

-Składka

Koniec z końców jestem na nie, masz rangę redaktora i admina ffa3, powinieneś na serwer poświęcać czasu trochę więcej jeśli zgłosiłeś się do pilnowania go. Oczywiście nie oznacza to że nie możesz nigdzie indziej grać ;)

Pozdrawiam

Edit: oczywiście wyraziłem swoją opinie na tą sytuacje, nie zamierzam nikogo ''urazić'', h@ i tak ma ostanie słowo. dodałem tylko swoje zdanie żeby było spojrzenie na inną stronę.

Edytowane przez k1edro
x

• Weteran

Ja jestem na TAK

może i ma na gt tylko 5 dni aktywności lecz porównując te podanie do poprzedniego to @  Flxshbxck_jest już znany i zaufany na sieci patrząc na rangi jakie posiada 

• Legenda

Wraz z @  Marek流魔 podjęliśmy decyzję przyjąć Cię na okres próbny 2 tygodni w celu poprawienia aktywności. Powodzenia!

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE PRZYJĘTE
Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...