Opiekun AWP NS+BHOP monster Opublikowano 13 Lipca Opiekun AWP NS+BHOP Udostępnij Opublikowano 13 Lipca Imię: Dominik Wiek: 22 Profil Steam: Tu Staż na sieci: 5 lat Aktywność na serwerze (link do GT): Tu Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: Szczerze? to zależy jak będę spędzał tyle czasu na forum, więc czemu nie . Ts3 czy discord? wole only discord bo na tym tylko korzystam a ts3 nie przepadam. Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: Moim zdaniem to, opiekun powinien się ogarnąć działu swojego serwera, czyli propozycje czy aktualizować listy adminów czy przyjąć podanie albo skargi na tym ma zająć działem i tylko wyłącznie. Trzymać za to odpowiedzialności serwera. Sprawdzenie aktywności adminów na forum i serwerze. Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: Opiekun powinien trzymać za swoje zasady i jak na admina, i na pewno nie powinien faworyzować graczy na serwerze ani adminów. Z tego co wiem, ma dawać dobry przykłady dla społeczności serwera: graczy i adminów. Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Oczywiści, że mam jakieś pomysły. Na pewno się znajdzie. Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Mam doświadczenie w byciu opiekunem bo byłem kiedyś i dawałem rady, wiec podejdę drugi raz i nie popełnię błędu. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? No cóż, byłem opiekunem i chciałbym pomóc wam do pilnowania serwera. Większość graczy znają mnie i to bardzo, a jak nowi to pozna (jaki jestem), i jestem na otwarty, żeby pomóc dla społeczności serwera, o ile będę mógł w stanie pomóc. Rimuru , Flxshbxck_ , Frosty i 6 innych 6 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Flxshbxck_ Opublikowano 13 Lipca Redaktor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca +Wiek +Staż +Doświadczenie +Dojrzałość +Aktywność forum jak i serwer @ monster AWP NS+BH aktualnie jest najlepszym kandydatem na opiekuna, bo jest bardzo doświadczony w roli opiekuna serwera oraz jest bardzo pomocny. Jestem zdecydowanie na TAK! monster i gordon 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik salokiN Opublikowano 14 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca po przeanalizowaniu profilu jestem na tak +wiek +długi staż na sieci +GT +aktywny na forum +był już na tej randze więc musi znać dobrze sm +podanie monster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Maciek 2k23 Opublikowano 14 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca +wiek +staż +GT + sm +podanie +Aktywność Jestem na TAK monster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec tomori Opublikowano 17 Lipca Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Byłeś moim opiekunem za czasów kiedy byłem tu adminem, wspominam cię dobrze. Wykonywałeś swoje obowiązki sumiennie i bezbłędnie. +wiek + doświadczenie +sm +gt Jestem jak najbardziej na tak monsterek, powodzenia stary. monster 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 17 Lipca Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 17 Lipca @ Buhcerco ty robisz? Ty miałeś pisać. Co ty sobie wyobrażasz? @ Ponczek AWP NS+BHto samo, zawiodłem się na waszej 2 A teraz zeby warna nie dostać +Wiek +Doświadczenie -Nigdy nie pokazał stóp na kamerce Dobrze wspominam czasy kiedy byłeś opiekunem. Nigdy nie było z tobą problemów. Doświadczenie masz więc działaj. Versus przyjmuj to Ponczek , Flxshbxck_ , monster i 2 innych 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator VerSUS Opublikowano 17 Lipca Administrator Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby nie dać ci szansy na opiekunie, szczególnie, że @ Rimuru zrezygnował z tej rangi. Zgłoś się do mnie na dc w celu ustaleniu kilku rzeczy. PODANIE PRZYJĘTE Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zaczekaj, aż Właściciel Sieci lub Administrator nada ci rangę. monster , Zjarany_Papa_Smerf , Rimuru i 2 innych 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi