Użytkownik Korni1955 Opublikowano 14 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Lipca Nick: Korni1955 Wiek: 16 SteamID: STEAM_0:1:780704008 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/account/manage/ Staż na serwerze: Nie wiem, 2 dni może jakoś tak Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Duże Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: Między 2 a 3 bo używalem kiedys sm ale nie pamiętam dokładnie wszystkiego Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak /nie ale bardziej na tak Dlaczego właśnie Ty?: Mam doświadczenie jeśli chodzi o bycie adminem, potrafię rozwiązać sprawę bez komplikowania jej, jestem spokojnym i ugodowym człowiekiem, potrafię się dogadać z innymi, nie robie faforyzacji bo ktos np jest moim kolegą. Kilka słów od siebie: Jestem Oskar, mam 16 lat, interesuje się głównie motoryzacją oraz komputerami, składanie ich, grzebanie itd. Jestem osobą spokojną i pełną optymizmu, lubię gdy z innymi się dogaduje oraz gdy nam się dobrze współpracuje, staram się być dla innych sympatyczny lecz czasem to nie wychodzi, wiadomo każdy się czasem zdenerwuje. Lubię spędzać czas zarówno przed komputerem jak i w garażu. czekam cierpliwie na rozpatrzenie. Pozderki gordon , pr4s i 0MEH 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun FFA Only Mirage #1 Marek流魔 Opublikowano 14 Lipca Opiekun FFA Only Mirage #1 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca (edytowane) Nie ten dział kolego .Tu jest dział od ffa 5vs5 - https://cs-porobieni.pl/forum/351-serwer-csgo-ffa-5vs5/ PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Edytowane 14 Lipca przez Marek流魔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi