Użytkownik Tks Opublikowano 17 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Nick: ¿Tks? Wiek: 17 SteamID: STEAM_1:0:648028757 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/¿Tks%3F/51.68.135.111:27015/ Staż na serwerze: Około 3 lat Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:Tak muta na 30 min od Steza . Doświadczenie w byciu adminem: Z innej serwerowni . Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Mutacja [TAK/NIE]: TAK Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywnym graczem , często pouczam innych o nie przestrzeganiu regulaminu . Przez swoje doświadczenie i staż na serwerze oraz znajomość regulaminu , mógłbym przysłużyć się pełniąc rolę administratora . Kilka słów od siebie: Mam na imię Tomasz hobbistycznie uprawiam sport , trenuję piłkę nożną od 10 lat . Dużo czasu w swoim życiu poświęcam treningom oraz graniu w gry. Zawsze dążę do postawionych przez siebie celów . CRM , nat123 , cerq i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik CRM Opublikowano 17 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Na plus, póki co na pewno się przysłuży, za tę cenę ciężko byłoby znaleźć kogoś rozsądniejszego, także do póki sam chce, uważam, że trzeba z tego korzystać Tks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik WojtS Opublikowano 17 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Jestem na tak +staż +znajomość komend +składka +mikrofon +aktywność Żaden admin nie siedzi tyle na serwerze co tks :P Tks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Vixenus Opublikowano 17 Lipca Weteran Udostępnij Opublikowano 17 Lipca Jestem Na Tak +staż +regulamin +aktywność +składka +sms jestem na tak ponieważ myślę że taka osoba przydała by się na admina Tks i WojtS 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 18 Lipca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 18 Lipca +aktywność +doświadczenie +ogarnięty chłopok Przydałaby się taka osoba bo na serwerze jest praktycznie cały czas a admini mają zerową aktywność więc napewno pomoże Na TAK Tks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Lenato SadBoy Opublikowano 18 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Lipca +regulamin +aktywność +znajomość komend +składka +mutacja Wydaje mi się ,że na ten moment osoba taka jak Tks jest potrzebna na surfie, Jestem na TAK Tks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun SURF+RPG icon Opublikowano 18 Lipca Opiekun SURF+RPG Udostępnij Opublikowano 18 Lipca (edytowane) Tera powinienem wyje*ać "TOXIC" "wyzywa" "obraża graczy" "wdaje się w sprzeczki na serwerze" <-- i miałbym do tego jak najbardziej podstawy więc na NIE!(<- to żart jakby jakiś jojo nie ogarnął albo coś) Do rzeczy. Jednak z racji tego, że KAŻDY normalny człowiek ma prawo się zdenerwować i taki prosty zwykły człowiek jak ja rozumie, że każdego poniosą emocje to.. +aktywność +składka +mutacja +ogarnięcie +bycie człowiekiem który potrafi się zdenerwować jak każdy Na TAK - obecnie najlepszy kandydat który z pewnością nie będzie faworyzował nikogo oraz poradzi sobie bo ma człowieczeństwo którego w dzisiejszym świecie ciężko uświadczyć. Edytowane 19 Lipca przez icon jolo i Tks 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran jolo Opublikowano 18 Lipca Weteran Udostępnij Opublikowano 18 Lipca +staż +aktywność +znajomość regulaminu +mikrofon tks to bardzo ogarniety gracz czesto sie siedzi na serwerze i ogolnie nadaje sie na admina icon i Tks 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Boguś420 Opublikowano 20 Lipca Donator Udostępnij Opublikowano 20 Lipca PODANIE PRZYJĘTE Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi