Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina SURF + RPG

Tks

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: ¿Tks?

SteamID: STEAM_1:0:648028757

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/¿Tks%3F/51.68.135.111:27015/

Staż na serwerze: Około 3 lat 

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?:Tak muta  na 30 min od Steza  .

Doświadczenie w byciu adminem: Z innej serwerowni .

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak

Oświadczasz znajomość regulaminów?: Oświadczam 

Posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam  

Mutacja [TAK/NIE]: TAK

Dlaczego właśnie Ty?: Jestem bardzo aktywnym graczem , często pouczam innych o nie przestrzeganiu regulaminu . Przez swoje doświadczenie i staż na serwerze  oraz znajomość regulaminu , mógłbym przysłużyć się pełniąc rolę administratora .

Kilka słów od siebie: Mam na imię Tomasz hobbistycznie uprawiam sport , trenuję piłkę nożną od 10 lat . Dużo czasu w swoim życiu poświęcam treningom oraz graniu w gry. Zawsze dążę do postawionych przez siebie celów . 

• Użytkownik

Na plus, póki co na pewno się przysłuży, za tę cenę ciężko byłoby znaleźć kogoś rozsądniejszego, także do póki sam chce, uważam, że trzeba z tego korzystać

• Użytkownik

Jestem na tak

+staż

+znajomość komend

+składka

+mikrofon

+aktywność

Żaden admin nie siedzi tyle na serwerze co tks :P

• Zasłużony

+aktywność

+doświadczenie

+ogarnięty chłopok

Przydałaby się taka osoba bo na serwerze jest praktycznie cały czas a admini mają zerową aktywność więc napewno pomoże 

Na TAK

• Opiekun SURF+RPG
Opublikowano (edytowane)

Tera powinienem wyje*ać "TOXIC" "wyzywa" "obraża graczy" "wdaje się w sprzeczki na serwerze" <-- i miałbym do tego jak najbardziej podstawy więc na NIE!(<- to żart jakby jakiś jojo nie ogarnął albo coś)
Do rzeczy. Jednak z racji tego, że KAŻDY normalny człowiek ma prawo się zdenerwować i taki prosty zwykły człowiek jak ja rozumie, że każdego poniosą emocje to..
+aktywność
+składka
+mutacja
+ogarnięcie
+bycie człowiekiem który potrafi się zdenerwować jak każdy

Na TAK - obecnie najlepszy kandydat który z pewnością nie będzie faworyzował nikogo oraz poradzi sobie bo ma człowieczeństwo którego w dzisiejszym świecie ciężko uświadczyć. :D

Edytowane przez icon

• Donator

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE PRZYJĘTE
Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...