Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina SURF + RPG blanca

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin [SURF+RPG]
Opublikowano (edytowane)

Nick: blanca

SteamID: STEAM_1:0:600961859

Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.68.135.111:27015/top_players/?query=blanek https://www.gametracker.com/server_info/51.68.135.111:27015/top_players/?query=blanca

Staż na serwerze: na csp mam troche stazu lecz bardziej przejsciowo gralem kiedys tylko nie za duzo teraz ok. 2 edycje gram bardziej aktywnie

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: wydaje mi sie ze moglo cos takiego byc ale nie jestem pewnien

Doświadczenie w byciu adminem: bylem adminem kilka razy na roznych serwerowniach lecz moja kadencja sie skonczyla przez brak czasu i sprawy prywatne, a ze juz nie ma zadnych przeciwskazan to moge sprobowac tutaj

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak, jezeli mozna to nawet moglbym nie placic skladki i miec bez vipa bo tak szczerze jest mi to zbedne

Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Mutacja [TAK/NIE]: tak

Dlaczego właśnie Ty?: jestem dosc mila osoba chetnie pomoge, wyjasnie jakas sprawe staram sie nie wyzywac i mam dosyc duze doswiadczenie w byciu adminem i chcialbym pomoc serwerowi jako nowy policjant 

Kilka słów od siebie: mam na imie jakub mam 16 lat interesuje sie biciem botow w cs i graniem w pilke dziekuje za uwage

Edytowane przez mlody3232

• Użytkownik

+znajomość komend 

+doświadczenie 

+składka 

+mutacja 

Blanca według mnie nadaje się na administratora przyda się osoba z takim stażem i doświadczeniem.

Jestem na TAK 

• Opiekun SURF+RPG
Opublikowano (edytowane)

+Ogarnięcie
+Doświadczenie
+SMX

+/- Aktywność
+Składka

Ogólnie jak na swój wiek bardzo ogarnięty chłopak - potrafi się zdenerwować jak każdy człowiek mimo to mówi z sensem, ponadto ma doświadczenie i doszły mnie słuchy, że był już tutaj adminem także poradzi sobie pewnie wzorcowo szczególnie trzeba brać pod uwagę, że w administracji nadal są braki. Jestem na TAK! :)

Edytowane przez icon

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

na tak
+-aktywnosc
+wiek
+mutacja
+sm
+staz
+doswiadczenie
+nie jest randomem
+ogarnia gre
+ma checi
+byl dobrym adminem
+mily i pomocny chlopak
+robi to co do niego nalezy
+brak adm
Ogolnie blanca to dobry i ogarniety chlopak, da sie z nim rozmawiac i ogarnia w ta gierke oraz jest z nim latwy kontakt. Powodzenia!

Edytowane przez nat123

• Zasłużony

+staż

+doświadczenie

+aktywność

Chłopak jak dla mnie się nadaje szczególnie teraz jak na serwerze nie ma adminów oprócz tksa. Był już tutaj raz adminem jak miałem opiekuna i problemów nie robił.

Duże tak 

• Użytkownik

+znajomość smx

+doświadczenie 
+ogarnia gre

+spoko chlopak

+ma mutacje (chyba)

-ma malego

blanke znam od 2015 roku gdy poznalismy sie na discordzie milosnym i do dzisiaj uwazam ze jest bardzo milym chlopakiem i przydalby sie w administracji

• Donator
Opublikowano (edytowane)

Widzę że gracze cie chcą na tą posadę więc daje ci szanse, lecz masz poprawić aktywność na forum.
Powodzenia

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE PRZYJĘTE
Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek.
Edytowane przez Boguś420

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...