Admin [SURF+RPG] blanca SURF+RPG Opublikowano 20 Lipca Admin [SURF+RPG] Udostępnij Opublikowano 20 Lipca (edytowane) Nick: blanca Wiek: 16 SteamID: STEAM_1:0:600961859 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/51.68.135.111:27015/top_players/?query=blanek https://www.gametracker.com/server_info/51.68.135.111:27015/top_players/?query=blanca Staż na serwerze: na csp mam troche stazu lecz bardziej przejsciowo gralem kiedys tylko nie za duzo teraz ok. 2 edycje gram bardziej aktywnie Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: wydaje mi sie ze moglo cos takiego byc ale nie jestem pewnien Doświadczenie w byciu adminem: bylem adminem kilka razy na roznych serwerowniach lecz moja kadencja sie skonczyla przez brak czasu i sprawy prywatne, a ze juz nie ma zadnych przeciwskazan to moge sprobowac tutaj Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 4 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): tak, jezeli mozna to nawet moglbym nie placic skladki i miec bez vipa bo tak szczerze jest mi to zbedne Oświadczasz znajomość regulaminów?: tak Posiadasz sprawny mikrofon?: tak Mutacja [TAK/NIE]: tak Dlaczego właśnie Ty?: jestem dosc mila osoba chetnie pomoge, wyjasnie jakas sprawe staram sie nie wyzywac i mam dosyc duze doswiadczenie w byciu adminem i chcialbym pomoc serwerowi jako nowy policjant Kilka słów od siebie: mam na imie jakub mam 16 lat interesuje sie biciem botow w cs i graniem w pilke dziekuje za uwage Edytowane 20 Lipca przez mlody3232 Tks , Vasdal , zaxko i 2 innych 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Tks Opublikowano 22 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca +znajomość komend +doświadczenie +składka +mutacja Blanca według mnie nadaje się na administratora przyda się osoba z takim stażem i doświadczeniem. Jestem na TAK blanca SURF+RPG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun SURF+RPG icon Opublikowano 22 Lipca Opiekun SURF+RPG Udostępnij Opublikowano 22 Lipca (edytowane) +Ogarnięcie +Doświadczenie +SMX +/- Aktywność +Składka Ogólnie jak na swój wiek bardzo ogarnięty chłopak - potrafi się zdenerwować jak każdy człowiek mimo to mówi z sensem, ponadto ma doświadczenie i doszły mnie słuchy, że był już tutaj adminem także poradzi sobie pewnie wzorcowo szczególnie trzeba brać pod uwagę, że w administracji nadal są braki. Jestem na TAK! :) Edytowane 22 Lipca przez icon blanca SURF+RPG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik WojtS Opublikowano 22 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Lipca Jestem na tak +znajomość komend +doświadczenie +mutacja +mikrofon Aktywny admin zawsze się przyda blanca SURF+RPG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik nat123 Opublikowano 24 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 24 Lipca (edytowane) na tak +-aktywnosc +wiek +mutacja +sm +staz +doswiadczenie +nie jest randomem +ogarnia gre +ma checi +byl dobrym adminem +mily i pomocny chlopak +robi to co do niego nalezy +brak adm Ogolnie blanca to dobry i ogarniety chlopak, da sie z nim rozmawiac i ogarnia w ta gierke oraz jest z nim latwy kontakt. Powodzenia! Edytowane 24 Lipca przez nat123 blanca SURF+RPG i zaxko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony NaraSo Opublikowano 25 Lipca Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Lipca +staż +doświadczenie +aktywność Chłopak jak dla mnie się nadaje szczególnie teraz jak na serwerze nie ma adminów oprócz tksa. Był już tutaj raz adminem jak miałem opiekuna i problemów nie robił. Duże tak blanca SURF+RPG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik zaxko Opublikowano 28 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 28 Lipca +znajomość smx +doświadczenie +ogarnia gre +spoko chlopak +ma mutacje (chyba) -ma malego blanke znam od 2015 roku gdy poznalismy sie na discordzie milosnym i do dzisiaj uwazam ze jest bardzo milym chlopakiem i przydalby sie w administracji Adaminn , nat123 i blanca SURF+RPG 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donator Boguś420 Opublikowano 30 Lipca Donator Udostępnij Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Widzę że gracze cie chcą na tą posadę więc daje ci szanse, lecz masz poprawić aktywność na forum. Powodzenia PODANIE PRZYJĘTE Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek. Edytowane 30 Lipca przez Boguś420 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi