Użytkownik zduncio Opublikowano 26 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Nick: @ zduncio Wiek: 19 SteamID: STEAM_1:1:574576951 Link do GameTracker: https://www.gametracker.com/player/zduncio/51.83.214.203:27015/ Staż na serwerze: Mały ale na spokojnie wszytko nadrobię Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie Doświadczenie w byciu adminem: Tak Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]: 5 Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł): Tak Oświadczasz znajomość regulaminów?: Tak Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Mutacja [TAK/NIE]: Tak Dlaczego właśnie Ty?: Doświadczenie: Posiadam wieloletnie doświadczenie w grze CS:GO. Grałem przez wiele lat, zdobywając umiejętności i wiedzę na temat mechaniki rozgrywki, strategii i taktyk. Moje doświadczenie pozwoli mi skutecznie radzić sobie z sytuacjami konfliktowymi i podejmować trafne decyzje jako administrator. Społeczność: Jako aktywny członek społeczności CS:GO zawsze staram się być pomocnym i przyjaznym dla innych graczy. Często angażuję się w rozwiązywanie sporów i problemów, które mogą się pojawić wśród użytkowników. Chciałbym wnieść jeszcze większy wkład w rozwijanie pozytywnej atmosfery w grze, dzięki roli administratora. Zrozumienie zasad: Doskonale znam regulamin serwera i zasady gry w CS:GO. Zawsze przestrzegam tych zasad, a jako administrator będę czuwał nad tym, aby wszyscy użytkownicy również to robili. Dbanie o fair play i poziom rozgrywki są dla mnie bardzo ważne. Znajomość narzędzi administracyjnych: Zdobyłem umiejętność korzystania z narzędzi administracyjnych, takich jak SourceBans czy AMX Mod X, które pomogą mi w skutecznym i profesjonalnym zarządzaniu serwerem. Dostępność: Posiadam dużo wolnego czasu, który chciałbym poświęcić na aktywne administrowanie serwerem. Moja elastyczność czasowa pozwoli mi być obecnym w różnych momentach dnia, co będzie korzystne dla całości społeczności graczy. Kilka słów od siebie: Jeśli chodzi o mnie to jest jeden - to aktywność na serwerze no ale jak dacie mi szansę to nie pożałujecie. Flxshbxck_ , Texsass , cerq i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 26 Lipca Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 26 Lipca Na start -3 reputacje? Skromnie zaczynasz. Nigdy nie widziałem cię na serwerze XD, daj się ludziom poznać może wtedy będzie git. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik pr4s Opublikowano 26 Lipca Użytkownik Udostępnij Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Nigdy nie widziałem Cię na serwerze, dlatego też jestem na nie. Daj sobie czas daj sie poznać, -3 reputacji nie stawia Cię na starcie w dobrej pozycji, natomiast kibicuje w przyszłości :) Edytowane 26 Lipca przez pr4s konkluzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Flxshbxck_ Opublikowano 26 Lipca Redaktor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca -Staż -GT +Doświadczenie Nigdy Cię nie widziałem na serwerze, pograj chwilę i zapoznaj się z ludźmi. Aktualnie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun FFA Only Mirage #1 Marek流魔 Opublikowano 26 Lipca Opiekun FFA Only Mirage #1 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca (edytowane) Pograj dłużej na serwerze i daj się lepiej poznać graczom. PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Edytowane 26 Lipca przez Fliper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi