Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina zduncio

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick: @ zduncio

SteamID: STEAM_1:1:574576951

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/zduncio/51.83.214.203:27015/  

Staż na serwerze:  Mały ale na spokojnie wszytko nadrobię 

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie

Doświadczenie w byciu adminem:  Tak

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  5

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  Tak 

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  Tak 

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Mutacja [TAK/NIE]: Tak

Dlaczego właśnie Ty?:   Doświadczenie: Posiadam wieloletnie doświadczenie w grze CS:GO. Grałem przez wiele lat, zdobywając umiejętności i wiedzę na temat mechaniki rozgrywki, strategii i taktyk. Moje doświadczenie pozwoli mi skutecznie radzić sobie z sytuacjami konfliktowymi i podejmować trafne decyzje jako administrator.

Społeczność: Jako aktywny członek społeczności CS:GO zawsze staram się być pomocnym i przyjaznym dla innych graczy. Często angażuję się w rozwiązywanie sporów i problemów, które mogą się pojawić wśród użytkowników. Chciałbym wnieść jeszcze większy wkład w rozwijanie pozytywnej atmosfery w grze, dzięki roli administratora.

Zrozumienie zasad: Doskonale znam regulamin serwera i zasady gry w CS:GO. Zawsze przestrzegam tych zasad, a jako administrator będę czuwał nad tym, aby wszyscy użytkownicy również to robili. Dbanie o fair play i poziom rozgrywki są dla mnie bardzo ważne.

Znajomość narzędzi administracyjnych: Zdobyłem umiejętność korzystania z narzędzi administracyjnych, takich jak SourceBans czy AMX Mod X, które pomogą mi w skutecznym i profesjonalnym zarządzaniu serwerem.

Dostępność: Posiadam dużo wolnego czasu, który chciałbym poświęcić na aktywne administrowanie serwerem. Moja elastyczność czasowa pozwoli mi być obecnym w różnych momentach dnia, co będzie korzystne dla całości społeczności graczy.

Kilka słów od siebie:  Jeśli chodzi o mnie to jest jeden  - to aktywność na serwerze no ale jak dacie mi szansę to nie pożałujecie.

• Stały bywalec

Na start -3 reputacje? Skromnie zaczynasz. Nigdy nie widziałem cię na serwerze XD, daj się ludziom poznać może wtedy będzie git.

Na nie

• Użytkownik
Opublikowano (edytowane)

Nigdy nie widziałem Cię na serwerze, dlatego też jestem na nie.  Daj sobie czas daj sie poznać, -3 reputacji nie stawia Cię na starcie w dobrej pozycji, natomiast kibicuje w przyszłości :) 

Edytowane przez pr4s
konkluzja

• Redaktor

-Staż

-GT

+Doświadczenie

Nigdy Cię nie widziałem na serwerze, pograj chwilę i zapoznaj się z ludźmi. Aktualnie na NIE

• Opiekun FFA Only Mirage #1
Opublikowano (edytowane)

Pograj dłużej na serwerze i daj się lepiej poznać graczom.

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE ODRZUCONE
Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: 
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań 
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. 
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. 
Edytowane przez Fliper

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...