Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Opiekun FFA#2] daemon

daemon

Rekomendowane odpowiedzi

• Opiekun FFA Only Mirage #2

Imię:Igor

Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/64583282/

Staż na sieci:3 miesiące

Aktywność na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/dæmon❥/145.239.236.13:27125/

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci:forum i dc często aktywny, ts rzadziej

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?:
-pisać raporty,
-ogarniać swój dział na forum,
-zajmowanie się administracja, jak i serwerem nad którym sprawuje opiekę,

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?:
-Nie powinien faworyzować,
-Powinien nie brać stron w skargach(tzw. kolesiostwo),

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?:Jakieś pomysły się znajdą.

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?:Nie miałem okazji być opiekunem.

Dlaczego akurat Ty?:Szybko się uczę i chce pomoc w rozwoju serwera oraz aktualnemu opiekunowi w opiece nad serwerem.

• Admin Only Mirage#2

+gt 

+wiek 

+staz 

jako iz troche się juz znam z @  daemon FFA#2 to się wypowiem. Jest to gosc ktory na pewno pomoze @  BenT23w wypełnianiu obowiazkow bo ostatnio nie ma za dużo  czasu. 

@  daemon FFA#2 szybko sie uczy i mysle ze jest idealna osoba na ta range (znaczy @  Komarito FFA#2 byl najlepszy <3 ).

Jestem na TAK    

• Admin Only Mirage#2

+wiek
+staż na serwerku
+gt
@  daemon FFA#2to bardzo mądra osoba, wiem ze na tym stanowisku na pewno będzie się dobrze sprawować, przyda się druga para rąk @  BenT23 przy opiece nad serwerem, szybko się uczy i wie co będzie miał do roboty

JESTEM NA TAK

• Redaktor

GT 
Doświadczenie

@  daemon FFA#2To pomocna i zaangażowana osoba, napewno pomoże @  BenT23w zajmowaniu się serwerkiem. Znam go od bardzo długiego czasu i wiem że napewno sobie poradzi. :jasperSpoko:

Jestem na TAK

• Redaktor

+GT 

+ Doświadczenie

+ wiek 

+staż 

Pomimo że gram krótko zauważyłem  że jest pomocny i uprzejmy. Szybko się uczy. Na pewno się sprawdzi tak jak sprawdza się w obecnej roli i pomoże obecnemu opiekunowi.

Jestem na TAK

Edytowane przez Mlody Jezyk

• Weteran

+gt

+wiek

+staż

Rozmawialiśmy o tym i stwierdziłem, że przyda mi się dodatkowa pomoc przez to, że pracuje i średnio u mnie z czasem. Widzę, że się starasz i angażujesz w rozwój serwera więc chce dać ci szansę i z pewnością ci pokaże co i jak 

Jestem na tak 

• Administrator

Po rozmowie z @  BenT23 doszliśmy do wniosku, że pomimo ostatnio trudnych chwil obecnego opiekuna, jest on w stanie poradzić sobie sam z tym wszystkim. Nie skreślam cię, ale jak obecny opiekun nie będzie sobie dawał rady wtedy możesz pisać i inaczej będę na te podanie patrzał. Pozdro!

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE ODRZUCONE
Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania:
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze.
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...