Opiekun FFA Only Mirage #2 daemon Opublikowano 5 Sierpnia Opiekun FFA Only Mirage #2 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia Imię:Igor Wiek:18 Profil Steam: https://steamcommunity.com/id/64583282/ Staż na sieci:3 miesiące Aktywność na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/dæmon❥/145.239.236.13:27125/ Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci:forum i dc często aktywny, ts rzadziej Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: -pisać raporty, -ogarniać swój dział na forum, -zajmowanie się administracja, jak i serwerem nad którym sprawuje opiekę, Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: -Nie powinien faworyzować, -Powinien nie brać stron w skargach(tzw. kolesiostwo), Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?:Jakieś pomysły się znajdą. Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?:Nie miałem okazji być opiekunem. Dlaczego akurat Ty?:Szybko się uczę i chce pomoc w rozwoju serwera oraz aktualnemu opiekunowi w opiece nad serwerem. Noar , Majke7 FFA#2 , BenT23 i 8 innych 3 6 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Only Mirage#2 eXus FFA#2 Opublikowano 5 Sierpnia Admin Only Mirage#2 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia +gt +wiek +staz jako iz troche się juz znam z @ daemon FFA#2 to się wypowiem. Jest to gosc ktory na pewno pomoze @ BenT23w wypełnianiu obowiazkow bo ostatnio nie ma za dużo czasu. @ daemon FFA#2 szybko sie uczy i mysle ze jest idealna osoba na ta range (znaczy @ Komarito FFA#2 byl najlepszy <3 ). Jestem na TAK Mlody Jezyk , Komarito i daemon 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Only Mirage#2 Majke7 FFA#2 Opublikowano 5 Sierpnia Admin Only Mirage#2 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia +wiek +staż na serwerku +gt @ daemon FFA#2to bardzo mądra osoba, wiem ze na tym stanowisku na pewno będzie się dobrze sprawować, przyda się druga para rąk @ BenT23 przy opiece nad serwerem, szybko się uczy i wie co będzie miał do roboty JESTEM NA TAK Mlody Jezyk , daemon i Kazama 5 FFA#2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor gordon Opublikowano 5 Sierpnia Redaktor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia + GT + Wiek + Staż + Doświadczenie @ daemon FFA#2To pomocna i zaangażowana osoba, napewno pomoże @ BenT23w zajmowaniu się serwerkiem. Znam go od bardzo długiego czasu i wiem że napewno sobie poradzi. Jestem na TAK Mlody Jezyk , Kazama 5 FFA#2 i daemon 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redaktor Mlody Jezyk Opublikowano 5 Sierpnia Redaktor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia (edytowane) +GT + Doświadczenie + wiek +staż Pomimo że gram krótko zauważyłem że jest pomocny i uprzejmy. Szybko się uczy. Na pewno się sprawdzi tak jak sprawdza się w obecnej roli i pomoże obecnemu opiekunowi. Jestem na TAK Edytowane 5 Sierpnia przez Mlody Jezyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BenT23 Opublikowano 6 Sierpnia Weteran Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia +gt +wiek +staż Rozmawialiśmy o tym i stwierdziłem, że przyda mi się dodatkowa pomoc przez to, że pracuje i średnio u mnie z czasem. Widzę, że się starasz i angażujesz w rozwój serwera więc chce dać ci szansę i z pewnością ci pokaże co i jak Jestem na tak Kazama 5 FFA#2 , Mlody Jezyk , k1edro i 2 innych 2 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Użytkownik Wujek welwet Opublikowano 7 Sierpnia Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia +gt +wiek +staz +doświadczenie Jestem na Tak Mlody Jezyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator VerSUS Opublikowano 7 Sierpnia Administrator Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia Po rozmowie z @ BenT23 doszliśmy do wniosku, że pomimo ostatnio trudnych chwil obecnego opiekuna, jest on w stanie poradzić sobie sam z tym wszystkim. Nie skreślam cię, ale jak obecny opiekun nie będzie sobie dawał rady wtedy możesz pisać i inaczej będę na te podanie patrzał. Pozdro! PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. k1edro , gordon i Komarito 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi