Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Podanie na Admina FFA#2

Mlody Jezyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor

Nick:  Młody Jeżyk 

SteamID:  STEAM_1:0:550546772

Link do GameTracker:  https://www.gametracker.com/player/Młody Jeżyk/145.239.236.13:27125/

Staż na serwerze:  Ponad miesiąc (74 godziny) 

Czy dostałeś(aś) kiedyś mute/bana na serwerze?: Nie

Doświadczenie w byciu adminem:  Przez 6 miesięcy byłem chwalonym adminem Only Mirage na nieistniejącej sieci serwerów .

2. 2 lata temu byłem młodszym adminem na serwerze discord u Izaka

Znajomość SMX (komend admina) [w skali 1/5]:  4

Obowiązkowa składka co miesiąc (10zł):  Oczywiście 

Oświadczasz znajomość regulaminów?:  Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak

Mutacja [TAK/NIE]:  Tak

Dlaczego właśnie Ty?:  

Pisze podanie trzeci raz. Doszedłem do wniosku, że się nie poddam i będę dążył żeby sprawować tę funkcję. Po odrzuceniu mojego wcześniejszego podania wziąłem się w garść poprawiłem znacznie swoją aktywność na forum oraz serwerze. Ale skoro już o serwerze mowa, spędzam tam dużo czasu więc mogę wykorzystać go, jeszcze bardziej pożytecznie. Ogarniać tematy, by szybciej był porządek, nieść pomoc użytkownikom, czy szybciej reagować na łamanie regulaminu i karać użytkowników za przewinienia. Jestem pracowitą osobą, miły dla użytkowników, każdego traktuję równo, nikogo ulgowo Mówię to, co chcę powiedzieć i nie owijam w bawełną. Gdy dostaję powierzone mi funkcje-staram wywiązywać się z nich najlepiej, jak tylko umiem. Nieraz zgłaszałem nieodpowiednie zachowania w trakcie rozgrywki do administracji lecz często nie otrzymywałem odpowiedzi lub pomoc przychodziła gdy było już po wszystkim. Rangę administratora sprawuje już trochę czasu, więc można mi zaufać. Mogę śmiało powiedzieć że jestem osobą rozpoznawalna na serwerze, wśród użytkowników. Lubię wszystkich graczy i czuję się lubiany. Lecz gdy pojawia się osoba która wsystsko psuje chce szybko reagować. Chciałbym aby graczom grało się przyjemnie, żeby nikt nie czuł się obrażany ani poniżany przez innych.

Myślę że dobrze ogarniam grę lecz nie gram nadzwyczajnie dobrze (ale to chyba jak każdy ma gorsze i słabsze dni).

Jestem w stanie rozroznic cheatera od dobrego gracza. Udowodniłem to przez kilka słusznych reportow. 

Kilka słów od siebie:

Cześć mam na imię Kuba. Ostatnio zdałem do drugiej klasy technikum o kierunku technik informatyk. Lubię sport głównie piłkę nożną i koszykówkę. Uwielbiam chodzić razem z przyjaciółmi na mecze piłki nożnej i dopingować moją drużynę. 

Moja nieaktywność w ciągu 7 dni wynikała z wyjazdu na wakacje. Mam nadzieje że w ciągu tych 2 dni udowodniłem że zależy mi na tym serwerze i na posadzie, którą mam zamiar pełnić.

• Użytkownik

Na tak 
+doświadzczenie 
+aktywność na forum jak i na serwerze
+wiek
+mutacja
+skladka 
Decyzja nie zmieniona :jasperSerduszko: 

Edytowane przez Wujek welwet

• Weteran

Masz poparcie wśród graczy i dobre gt

Okres próbny

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE PRZYJĘTE
Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Teraz oczekuj na temat z twoim awansem w dziale awanse, gdy jego status zmieni się na "AWANSOWANY" oznacza to, że możesz zapoznać się z systemem składek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...