Admin Only Mirage#2 eXus FFA#2 Opublikowano 20 Sierpnia Admin Only Mirage#2 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Imię: Arek Wiek: 16 Profil Steam: STEAM Staż na sieci: Około 3 lata Aktywność na serwerze (link do GT): GT (jak widać miałem urlop ale teraz będzie tylko lepiej :D) Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: Na forum jak mam czas to wbije, a na komunikatorach nie przebywam Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?: Zajmowanie się administracją serwera powinien być odpowiedzialny za swój oddział na forum Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: Powinien: być bezstronny, przestrzegać regulaminu, dbać o stan serwera Nie powinien: się wywyższać, faworyzować Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Na razie nie mam żadnych pomysłów ale można pomyśleć nad jakimś konkursem Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Tak byłem opiekunem na jednej z sieci Dlaczego akurat Ty?: Mam doświadczenie w byciu opiekunem, wiele razy pomagałem jako admin byłym opiekunom. Serwer nie ma opiekuna a aktywność jest dość wysoka a opiekun by się przydał. Jestem znany i lubiany Fendees , Mlody Jezyk , Komarito i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stały bywalec ZywOo Opublikowano 20 Sierpnia Stały bywalec Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia a kto ty arek? Komarito , fumefu , gordon i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zasłużony Komarito Opublikowano 20 Sierpnia Zasłużony Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia @ eXus FFA#2 to dobry chłopak zawsze dzień dobry na klatce mówił, miał wcześniej admina dość długo i nie sprawiał problemów, jest rozpoznawalny i lubiany na serwerze. chłopak spokojny, opanowany, pomocny, ciężko go wyprowadzić z równowagi, przed urlopem gt miał w całkiem dobre. jak byłem opiekunem zawsze był chętny do pomocy i można było na nim polegać. według mnie zasługuje na opiekuna a przynajmniej na okres próbny żeby mógł się wykazać. na TAK! +doświadczenie +staż +rozpoznawalność -na ten moment gt ale jestem pewien, że poprawi eXus FFA#2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Only Mirage#2 bhyyy FFA#2 Opublikowano 20 Sierpnia Admin Only Mirage#2 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia (edytowane) +staż +doświadczenie +/- GT, ale exus nadrobi @ eXus FFA#2jest dobrym kandydatem na opiekuna, wcześniej miał długi czas admina nie było z nim problemów, jest pomocny, miły, spokojny. jestem na TAK! Edytowane 21 Sierpnia przez bhyyy eXus FFA#2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran BenT23 Opublikowano 20 Sierpnia Weteran Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia +staż +rozpoznawalność +zna się na rzeczy -Gt do nadrobienia ale exus da radę Nigdy nie było problemu żeby się dogadać czy coś. Zawsze chętnie pomoże w czymś Jestem na TAK eXus FFA#2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobieta cherrycarrie Opublikowano 21 Sierpnia Kobieta Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia +staż +doświadczenie +/- GT +dobry chłopak jest, zawsze dzień dobry mówi. Na TAK eXus FFA#2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Admin Only Mirage#2 Majke7 FFA#2 Opublikowano 21 Sierpnia Admin Only Mirage#2 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia + doświadczenie + bezkonfliktowy -+ GT ale poprawi @ eXus FFA#2 to spoko morda, nie było z nim nigdy żadnych problemów, jak nikogo nie było on zawsze był. Bardzo miły chłopak . Jestem na: TAK eXus FFA#2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator VerSUS Opublikowano 23 Sierpnia Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Ta samo sytuacja co u komarito. Niedawno co wróciłeś na posadę admina i już piszesz na opiekuna. Mimo że nie było z tobą problemów wcześniej to postanowiłem to podanie odrzucić. Pomimo doświadczenia i dobrej aktywności na serwerze jestem sceptycznie nastawiony. Twoja obojętność na ostatniej rozmowie dała mi do myślenia, że są lepsze osoby na to stanowisko. Pozdro! PODANIE ODRZUCONE Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania: - Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań - Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania - Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem - Od ostatniego podania nie minęło 7 dni - Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze. Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi