Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Opiekun FFA2] eXus

eXus

Rekomendowane odpowiedzi

• Admin Only Mirage#2

Imię: Arek 

Profil Steam: STEAM

Staż na sieci: Około 3 lata

Aktywność na serwerze (link do GT): GT (jak widać miałem urlop ale teraz będzie tylko lepiej :D)

Ile czasu spędzasz na forum, TS3 i/lub Discord sieci: Na forum jak mam czas to wbije, a na komunikatorach nie przebywam 

Jakie obowiązki - Twoim zdaniem - musi wypełniać Opiekun Serwera?:

Zajmowanie się administracją serwera 

powinien być odpowiedzialny za swój oddział na forum 

Co Opiekun Serwera powinien robić, a czego nie powinien?: 

Powinien: być bezstronny, przestrzegać regulaminu, dbać o stan serwera 

Nie powinien: się wywyższać, faworyzować

Jakie masz plany na rozwój serwera po otrzymaniu rangi?: Na razie nie mam żadnych pomysłów ale można pomyśleć nad jakimś konkursem  

Czy masz doświadczenie w byciu Opiekunem Serwera?: Tak byłem opiekunem na jednej z sieci 

Dlaczego akurat Ty?: Mam doświadczenie w byciu opiekunem, wiele razy pomagałem jako admin byłym opiekunom. Serwer nie ma opiekuna a aktywność jest dość wysoka a opiekun by się przydał. Jestem znany i lubiany 

•  Dizzzy zmienił(a) tytuł na [Opiekun FFA2] eXus
  • Zasłużony

@  eXus FFA#2 to dobry chłopak zawsze dzień dobry na klatce mówił, miał wcześniej admina dość długo i nie sprawiał problemów, jest rozpoznawalny i lubiany na serwerze. chłopak spokojny, opanowany, pomocny, ciężko go wyprowadzić z równowagi, przed urlopem gt miał w całkiem dobre. jak byłem opiekunem zawsze był chętny do pomocy i można było na nim polegać. według mnie  zasługuje na opiekuna a przynajmniej na okres próbny żeby mógł się wykazać. na TAK!

+doświadczenie

+staż

+rozpoznawalność

-na ten moment gt ale jestem pewien, że poprawi

• Admin Only Mirage#2

+staż

+doświadczenie 

+/- GT, ale exus nadrobi 

@  eXus FFA#2jest dobrym kandydatem na opiekuna, wcześniej miał długi czas admina nie było z nim problemów, jest pomocny, miły, spokojny.

jestem na TAK!

Edytowane przez bhyyy

• Weteran

+staż

+rozpoznawalność 

+zna się na rzeczy 

-Gt do nadrobienia ale exus da radę 

Nigdy nie było problemu żeby się dogadać czy coś. Zawsze chętnie pomoże w czymś 

Jestem na TAK 

• Admin Only Mirage#2

+ doświadczenie
+ bezkonfliktowy

-+ GT ale poprawi
@  eXus FFA#2 to spoko morda, nie było z nim nigdy żadnych problemów, jak nikogo nie było on zawsze był. Bardzo miły chłopak :PepoCheer:.
Jestem na: TAK

• Administrator

Ta samo sytuacja co u komarito. Niedawno co wróciłeś na posadę admina i już piszesz na opiekuna. Mimo że nie było z tobą problemów wcześniej to postanowiłem to  podanie odrzucić. Pomimo doświadczenia i dobrej aktywności na serwerze jestem sceptycznie nastawiony. Twoja obojętność na ostatniej rozmowie dała mi do myślenia, że są lepsze osoby na to stanowisko. Pozdro!

37003272.66000002_New Project.png
PODANIE ODRZUCONE
Twoje podanie zostało odrzucone. Przykładowe powody odrzucenia podania:
- Nie spełniałeś/aś wszystkich wymagań
- Posiadałeś/aś warna na koncie w trakcie pisania podania
- Wypowiedziałeś/aś sie pod swoim podaniem
- Od ostatniego podania nie minęło 7 dni
- Osoba rozpatrująca podanie zdecydowała, że na ten moment nie potrzebujemy więcej osób na tej randze.
Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją osoby sprawdzającej, zgłoś post, a administracja rozpatrzy podanie ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...