Sponsor sajek Opublikowano 27 Sierpnia Sponsor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia Rodzaj grafiki (np. awatar): Avatar i Sygnatura animowana Tematyka (np. Dragon Ball): Cocomelon JJ Wymiary (Znajdziesz tutaj): forum Napis (np. Nick): Kejas *Dodatkowy napis (np. Admin): Kolory (np. ciemne, jasne): *Wymagany obrazek: (render, link): C3N i SorryIWin 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun SURF+RPG icon Opublikowano 30 Sierpnia Opiekun SURF+RPG Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) XD <- myśl przewodnia tej grafiki Ogólnie w gifki i animki nie jestem dobry tymbardziej jak chodzi o avatary, sygnatury. Powiem tak tematyka też nie moja, totalnie nie moje klimaty i nie wiedziałem nawet jak się do tego zabrać. Mnie osobiście to nie siedzi ale może akurat Tobie przypadnie do gustu dodałem do tego troszkę czarnego humoru xD Jak Ci się nie spodoba to się nie obrażę bo tak jak napisałem nie wiedziałem sam nawet jak się do tego zabrać do końca w tej tematyce a zleconko wisi Edytowane 31 Sierpnia przez icon k1edro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sponsor sajek Opublikowano 31 Sierpnia Autor Sponsor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia Wszystko spoko tylko to nie jest „JJ” ps: skąd taka tematyka, będziecie mieli dzieci to zrozumiecie :) aktualnie jestem zmuszony do oglądania i słuchania tego minimum godzinkę dziennie :) A niektóre piosenki wpadają w ucho ;) Dizzzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun SURF+RPG icon Opublikowano 31 Sierpnia Opiekun SURF+RPG Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia @ sajek Wybacz nie ogarnąłem nawet, że "JJ" to postać - tutaj masz w wykonaniu tej postaci. Może Ci się spodoba. Nic lepszego w tej tematyce chyba nie wymyślę. :P k1edro , nat123 i sajek 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi