Redaktor gordon Opublikowano 3 Września Redaktor Udostępnij Opublikowano 3 Września Imię: Jakub Wiek: 18 DiscordID: gordon1234 Czy masz jakieś doświadczenie? Tak, Miałem kiedyś własny serwer dc dosyć mocno rozbudowany. Oświadczasz znajomość regulaminów? Tak Znajomość discord [1/10]: 6/10 Dlaczego właśnie Ty?: Posiadam doświadczenie tak jak wspomniałem, więc dlaczego nie. Kilka zdań o sobie: Jestem Jakub chodzę na siłownie a jak nie to gram w gierki. Na dc jestem praktycznie cały czas. Jestem bezstronny i spokojny. daemon , Mlody Jezyk , Dizzzy i 3 innych 3 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opiekun Discord Rimuru Opublikowano 6 Września Opiekun Discord Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) Okres próbny 2 tygodnie PODANIE PRZYJĘTE Gratulujemy! Twoje podanie zostało przyjęte. Zaczekaj, aż Właściciel Sieci lub Administrator nada ci rangę. Edytowane 6 Września przez Rimuru Mlody Jezyk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi