Skocz do zawartości
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Odrzucone]Podanie na administratora discord'a

Miki

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Nazwa na serwerze głosowym: MMA Fighter

Kilka zdań o sobie: Cześć mam na imię Mikołaj, mam 18 lat i mieszkam w Krakowie. Chodzę do szkoły zawodowej w kierunku spawacz. Lubię siłownie, basen, wędkarstwo.

Co chciałbyś wprowadzić na serwer discord: Jeśli otrzymam rangę admin discord to zobaczę co da się wprowadzić nowego. Zobaczymy co czas pokaże.

Staż na discordzie: Staż na discord jest stosunkowo mały. Ale jeśli chodzi, czy umiem się nim posługiwać nim, to jak najbardziej, ponieważ mam swój własny kanał discord gdzie jest 120 osób i ma on około 3 lat.

Miejsce na reklamy: https://www.csbydgoszcz.pl/showthread.php?97287-Reklama-Sieć-serwerów-cs-porobieni&p=618939#post618939 [Myślę, że jedna wystarczy]

Edytowane przez MMA Fighter

• Opiekun AWP NS+BHOP

Aktywność praktycznie zerowa, reklam tak jak w każdym podaniu ma być 5. W podaniu też słabo rozwinięty został podpunkt o zmianach a jest sporo do zrobienia, wystarczyło przejrzeć serwer i same rzucają się w oczy. 

Ten temat został zamknięty. Prawdopodobnie został on przedawniony, wyjaśniony lub łamał zasady panujące na forum. Jeżeli się z tym nie zgadzasz - zgłoś post, a administracja rozpatrzy go ponownie.

odrzucone.png

Z poważaniem,

Administracja Cs-Porobieni.pl

Edytowane przez monster

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...