Legenda Dokirini Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Legenda Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam serdecznie, Z góry przepraszam za utrudnienia w trakcie turnieju. Proszę o potwierdzenie wyników meczy, które były rozgrywane w wiadomości prywatnej pisząc: team x vs team y 16 - 10 I najlepiej screena, który to potwierdzi. Samemu i tak sprawdzę potem wyniku, lecz tak będzie mi łatwiej. A więc tak, popełniłem błąd jeśli chodzi o format turnieju. Tak więc został jeden mecz ćwierć finałowy i 3 drużyny czekają w pół finałach. Półfinały : T1 vs T9 T6 vs T10 Finał: Winner (t1 vs t9) vs Winner (t6 vs t10) Finał będzie streamowany. Tylko będę potrzebował od was informacji kiedy będziecie mieli wolne terminy, żeby go zagrać. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Dokirini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda Dokirini Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Autor Legenda Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2019 (edytowane) Skoro nikt nie ustalił meczu samemu terminy ustalę ja. Piątek godzina 18:00-21:00 / Sobota godzina 18:00-21:00 W tych godzinach mają zacząć się mecze półfinałowe w formacie BO3(ban - ban - pick - pick - ban - ban - left over. Mnie informujecie tylko i wyłącznie o tym jakie mapy są grane. Ustawiam wam serwery i gramy. Termin macie do wyboru, tak więc zgłaszajcie mi na pw na jak się dogadaliście z przeciwnikami. Finał będzie streamowany. Więcej informacji dla was nie mam. Edytowane 29 Sierpnia 2019 przez Dokirini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi